Ivan Evigvår flytter desværre ikke til Aalborg. Foto: Thomas Dambo
Livet her

Øv altså! Ivan Evigvår kommer ikke til Aalborg

Seks andre lokationer kæmper nu på Facebook om at få trolden

08. juli 2022 kl. 15:31

AALBORG: Thomas Dambos kæmpeskulptur Ivan Evigvår, der er en trold lavet af genbrugstræ, kommer desværre ikke til Aalborg.

Ivan Evigvår skal ellers flytte fra sin nuværende adresse på Stejlepladsen i Sydhavnen i København, fordi området skal bebygges.

Siden Thomas Dambo på sin hjemmeside bad om idéer til, hvor Ivan kan flytte hen, har han modtaget over 500 forslag fra ind- og udland. Af dem har han nu udvalgt seks lokationer, som frem til august skal kæmpe om at få flest stemmer på Facebook.

Og Aalborg er desværre ikke blandt de udvalgte.

I stedet er det Odsherred, Mariager, Langeland, Ærø, Ungdomsøen - en ungdomslejr på den kunstige ø Middelgrundsfortet - og Bornholm, der den næste måneds tid skal kæmpe om trolden.

Thomas Dambo skriver på sin Facebookside, at han er overvældet over den store interesse for at få fat i over tre meter høje Ivan Evigvår - også fra udlandet.

Ifølge Thomas Dambo overvejede Ivan på et tidspunkt at blive trold i Afrika, men da han er en ældre herre og samtidig har ret korte ben, har han besluttet, at han ikke skal begive sig ud på en længere stroppetur til udlandet.

Så Ivan bliver i Danmark, og hvis du vil være med til at bestemme, hvor det er, han skal flytte hen, så kan du afgive din stemme på en af de seks udvalgte lokationer på Thomas Dambos Facebookside frem til 1. august klokken 12.

Og så kan du i øvrigt glæde dig over, at selvom det ikke bliver Aalborg, der får æren af at tage imod Ivan Evigvår, så har vi allerede et af hans toldefamiliemedlemmer boende i byen.

I 2020 byggede Thomas Dambo nemlig Ivan Evigvårs kusine, Pil Tusindtunge, der er bosiddende cirka fire kilometer fra Egholm Færgeleje.

Pil Tusindtunge bor på Egholm. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

-

Annonceret indhold

Nyeste