Forhandlinger har ført til færre afskedigelser end varslet

AALBORG: Den gode nyhed er, at færre end først varslet mister deres job i Aalborg Lufthavn. Den dårlige er, at der fortsat er 92 medarbejdere, der i dag, tirsdag 25. august, får at vide de er afskediget.

Det er selvfølgelig corona-krisen og den deraf manglende flytrafik, der betyder, at lufthavnen må sige farvel til en række ansatte.

I første omgang blev det varslet, at 110 skulle afskediges, men efter forhandlinger mellem tillidsrepræsentanter og ledelse er tallet landet på 92 - eller hvad der svarer til 63 årsværk, skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

- Den seneste uges forhandlinger har været gode og konstruktive, og alle involverede har udvist stor forståelse for den kritiske situation, som luftfartsbranchen befinder sig i. Vi har speedet processen op i respekt for de medarbejdere, der går hjemme og er usikre på, om en afskedigelse nu rammer dem, og så er vi lykkes med at bevare flere stillinger end først varslet, siger Søren Svendsen direktør i Aalborg Lufthavn.

Han tilføjer, at fremover vil lufthavnen - med færre medarbejdere - have fokus på den høje kvalitet og gode service, som man er kendt for.

- Vi tror på fremtiden, og vi tror på, at luftfarten kommer på fuld omgangshøjde igen, lyder det fra Søren Svendsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...