Byggeriet indstillet til RENOVER-prisen

AALBORG: I historiske omgivelser på havnefronten i Aalborg står en gammel maskinhal, der i dag er blevet renoveret fra top til tå. The Old Yard danner nu rammerne for eksklusive liebhaver-lejligheder, som sætter nye standarder for livskvalitet og komfort.

De 21 lejligheder er alle blevet indrettet med mange detaljer og store terrasser med udsigt til både Limfjordsbroen og Hammer Bakker. Renoveringen har haft stort fokus på kvalitet og soliditet, og der er ikke blevet gået på kompromis med løsningerne i boligerne. Der er blevet lagt vægt på at bevare den direkte linje til fortiden og videreføre den i de nye boliger. Derfor er der også stadig stemning af blå svejseflammer og stolte skibstraditioner i luften over den gamle maskinhal.

Renoveringen af The Old Yard i Aalborg er med i kampen om at vinde RENOVER prisen, der hvert år kårer Danmarks bedste renoveringsprojekt. Udover æren af at kunne kalde sit projekt for Danmarks bedste renoveringsprojekt, modtager vinderen også en check på 100.000 kr.

- Det fantastiske ved RENOVER prisen er, at vi får lov til at se så mange og så forskellige renoveringer. Det er med til at sætte renovering på samfundets dagsorden og inspirere til endnu mere renovering, siger Lars Axelsen, adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond, der sammen med Realdania står bag prisen. 

Det er sjette år i træk, at RENOVER prisen skal uddeles til et renoveringsprojekt i særklasse:

- Den eksisterende bygningsmasse repræsenterer store samfundsværdier - økonomisk, kulturelt og historisk. Derfor er det også virkelig positivt, når så mange af byggebranchens ildsjæle lægger deres faglig stolthed og innovationskraft i at renovere og ombygge huse, så de får nyt liv og bliver mere bæredygtige. Jeg ser meget frem til at følge med i, hvilke projekter der bliver nomineret til dette års RENOVER pris, siger Realdanias filantropidirektør, Anne Skovbro. 

I år er der blevet indstillet 182 projekter til RENOVER prisen 2018. Nomineringsudvalget er nu i gang med at gennemgå alle de indstille projekter, og de nominerede projekter offentliggøres 18. juni. Vinderen kåres ved en prisfest i København i august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...