Livet her

Olierede mænd indtog Skråen

Chippendales viste forleden, at de igen er inde i varmen hos kvinderne. De har allerede lovet at komme tilbage til Aalborg

04. oktober 2017 kl. 10:39

AALBORG: Der er sikkert mange, der har en forestilling om, hvad Chippendales er.

En nærliggende fordom er, at de er et forældet 80’er-fænomen, men det er ikke det indtryk, man har efter at have oplevet deres show.

Det er onsdag aften, og der en lettere summen af forventningsfulde kvindestemmer i lokalet. Alle har fundet deres pladser i Skråens største sal, Royal Stage, der denne aften er fuldstændig udsolgt.

Om lidt sker det, ti olieindsmurte amerikanske mænd indtager scenen. Det store lilla scenetæppe er stadig rullet for, men musikken begynder langsomt at blive højere og højere. I takt med bassen der drøner derudaf, begynder der at brede sig hvin og skrig blandt publikum. De er klar.

Lyset slukker, tæppet ruller fra, og ind kommer dem, alle i salen har ventet på, The Chippendales. De står i mørke i en rundkreds på et podie. Det begynder at dreje og stopper ved hver enkelt af aftenens dansere, der får et spotlight på sig, alt imens de flår deres hvide stramme undertrøje af i én bevægelse. Præsentation vækker begejstring og får lynhurtigt lydniveauet blandt de fremmødte kvinder til stige med utallige decibel. Showet er i gang, og det følges op af forskellige danse, hvor der ikke er sparet på kostumerne. Således møder kvinderne alt fra håndværkere, politibetjente, kaptajner og cowboys til mænd i jakkesæt og modetøj.

Temperaturen stiger

Showet foregår ikke kun på scenen.

En gang imellem hopper nogle af de særdeles veltrænede mænd ned blandt publikum, hvor de udser sig kvinder, de kan gnubbe sig op af eller slæbe med op på scenen til en privat dans. Det falder i god jord hos de fleste, for kvinderne hujer og vinker, hver gang de får øje på en Chippendale i deres nærhed. Temperaturen i lokalet stiger i takt med lyden, og da showets ekstranummer går på, er der flere, der begynder at kigge langt efter døren med tanken om et skud frisk luft.

Fra scenen bliver der vinket og takket af fra de ti mænd, der efterhånden er begyndt at glinse en smule som følge af den aktive udfoldelse. Alle kvinder i salen bliver budt på scenen, hvor de kan få taget billeder med aftenens hovedpersoner.

En af mændene griber mikrofonen og fortæller, at festen fortsætter på Benedictes i Gaden. Måske er det den perfekte afslutning - en kold Cosmopolitan ville i hvert fald ikke skade oven på sådan en aften.

Rider på bølgen

Det er begyndt at gå rigtig godt for de letpåklædte mænd igen, fortæller Billy og Cody, da vi møder dem.

De rider lige nu på bølgen af film som Magic Mike og Fifty Shades of Grey, der har pustet liv i kvinders fantasier. Med andre ord er The Chippendales igen blevet populære på tværs af alle generationer, og de er nogle travle herrer, der turnerer over hele verden med deres show. At der er total udsolgt i Aalborg vidner også om, at interessen er stor blandt de nordjyske kvinder.

Det er ikke første gang, de er i byen. Billy, som er en af de garvede herrer i gruppen, fortæller, at han har været i Aalborg mange gange i sine 15 år på scenen.

Hans kollega, den noget yngre Cody, nikker samtykkende. Han har været i Aalborg fire gange, og selvom han indrømmer, at stederne godt kan flyde lidt sammen, når man altid er ude at rejse, så husker han alligevel Aalborg:

- Jeg genkender stedet, hver gang jeg kommer. Der er gode træningsfaciliteter, folk er søde, maden er fantastisk, og jeg elsker hotellet, vi bor på. Det er altid en fornøjelse at komme til Aalborg - ikke mindst fordi damerne i publikum larmer ekstra meget her.

Er man til de olierede kroppe og lumre danserutiner, så er det allerede om at sætte kryds i kalenderen nu.

Du kan få en perfekt ’Girls Night Out’, når Chippendales vender tilbage til Skråen 30. september næste år.

Annonceret indhold

Nyeste