Legendarisk band tager på turné med nyt album

AALBORG: Er du til dansk rock, når den er bedst, så kan du godt begynde at forberede dig på en særlig aften.

Lørdag 4. april i Aalborg Kongres & Kultur Center tager Dizzy Mizz Lizzy nemlig hul på deres kommende danmarksturné til de fire største byer.

På touren præsenterer bandet deres nye plade og spiller samtidig de gode gamle klassikere, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Netop nu er Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen i studiet og arbejder med numrene til gruppens fjerde album, der kommer til foråret.

- Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade, siger Tim Christensen.

Han tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der sendes til radioerne i slutningen af oktober som en forløber for det kommende album.

Udover koncerten i Aalborg spiller Dizzy Mizz Lizzy også i Odense, København og Aarhus i april. Bandet har inviteret Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

Billetterne til ståkoncerten i Aalborghallen bliver sat til salg på mandag, 30. september, kl. 10 i AKKCs billetkontor eller via ticketmaster.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...