Aalborg Kongres og Kulturcenter vil have mere fat i børnefamilierne

AALBORG: I denne uge har Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) sat endnu et børneshow for hele familien med Onkel Reje i salg, og det er et udtryk for, at Nordjyllands største kulturhus i fremtiden vil satse endnu mere på at have et repertoire, der henvender sig til børn, forældre og bedsteforældre, lyder meldingen.

Udover de to shows med Onkel Reje har AKKC i løbet af de kommende måneder følgende familieforestillinger at byde på: Jul på slottet, Junglebogen, Emil fra Lønneberg, og Sebastian Klein. Dertil kommer for de lidt større børn og familierne Terkel the motherfårking musical.

Forestillingen “Jul på slottet” er også på programmet de kommende måneder. PR foto: IB

– Der er rigtigt meget spændende og lærerigt kultur for børn, og det skal de nordjyske børn bestemt have muligheden for at opleve. Vores stærkere fokus på familieforestillinger er en helt naturlig udvikling, da vi vil være et kulturhus for hele familien og alle nordjyder, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Familieforestillingerne vil hovedsageligt finde vej til de to scener i Det Lille Teater og Europahallen med plads til henholdsvis 224 og 625 publikummer.

Begge sale har ofte huset familieforestillinger, men frekvensen af den type forestillinger øges med den nye og fokuserede strategi på liveoplevelser for hele familien.

Også Junglebogen er på programmet. PR foto: Volker Metzler

– Både Det Lille Teater og Europahallen har den intimitet og nærhed mellem skuespillere og publikum, som gør det givende for begge parter. De to scener er oplagte for os at satse endnu mere på til teater, dans og shows for hele familien, mener Nicolaj Holm.

For nuværende er 16.000 billetter i salg til familieforestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center. Med tre scener i huset, er der plads til at udvide kulturprogrammet med flere forestillinger for børnefamilierne, uden det bliver på bekostning af andre kulturområder.

– Traditionelt har vi ikke udnyttet kapaciteten i Det Lille Teater og Europahallen optimalt. Nu udnytter vi husets kapacitet mere, hvilket gør det muligt at have flere forestillinger samtidig, siger Nicolaj Holm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...