Roccamore holder event på Galleri Wolfsen

AALBORG: Kvinder i Aalborg skal kunne gå i stiletter uden at få ondt i fødderne. Det mener den danske skodesigner Frederikke Antonie Schmidt.

Derfor tager hun sit skomærke Roccamore med på et kort visit på Galleri Wolfsen på onsdag 3. april. De håndlavede stiletter fra Roccamore er kendt blandt stilet-tilhængere som noget af det mest komfortable, man kan have på. På rekordtid har skomærket da også udviklet sig til et af de mest succesfulde i nyere tid med kvindelige fans over hele landet.

Det er fem år siden, Frederikke Antonie Schmidt opfandt den ortopædiske sål, der adskiller stiletterne fra andre sko - efter hun længe havde været frustreret over at skulle vælge mellem komfort og design.

Via crowdfunding fik hun samlet 330.00 kroner ind, og mærket var født.

Skoene, der er håndsyet i Italien og produceret i bæredygtige materialer, kan kun købes online. Men her i foråret har Frederikke Antonie Schmidt besluttet at tage dem med ud på en mindre Danmarksturné.

Derfor kan man se og prøve skoene 3. april på Galleri Wolfsen fra kl. 15 til 18. Flere hundrede har allerede vist interesse for eventen på Facebook - så hvis du vil være sikker på at komme ind, kan du bestille en gratis billet på skomærkets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...