Karina Lundtoft afleverer dine indkøb hjemme hos dig - tøjet kan du se på Instagram og Facebook

AALBORG: - Jeg er dybt rørt og taknemmelig over den store opbakning fra mine kunder, siger Karina Lundtoft.

Det er kun omkring et år siden, hun åbnede sin modebutik LUNDTOFT i Slotsgade - og nogle uger siden, hun lukkede den midlertidigt på grund af frygten for coronavirus.

- Jeg har ikke en webshop, så for mig var det vigtigt hurtige at gå nye veje og finde andre strenge at spille på, siger Karina Lundtoft.

- Derfor deler og poster jeg nu masser af videoer og billeder på Facebook og Instagram, så kan kunderne se tøjet der og kontakte mig. Jeg kører også ud til dem med deres indkøb - eller sender det gratis.

Tina Larsen
Karina Lundtoft pakker også gerne ind og skriver kort på vegne at kunden, hvis tøjet skal sendes som en gave. Foto: Lars Pauli

Trods den nye måde at arbejde på, tager hun sine værdier med fra den fysiske butik, hvor hun sælger modetøj til kvinder.

- Det er service og nærvær. Jeg lægger et personligt kort i posen med tøj, og siger tak for hver handel. Det betyder alt for mig, jeg er dybt afhængig af mine kunder. Jeg pakker også tøj ind, og skriver gerne et kort for kunden, hvis jeg skal sende pakken som en gave, siger hun.

- Jeg tror generelt, at folk er opmærksomme på at støtte de små forretninger og nærmiljøet. Hvis ikke de støtter os nu, er der risiko for, at vi ikke er der på den anden side af krisen.

Og kunderne har taget initiativet på de sociale medier til sig.

- Det er fantastisk at opleve, at jeg både får henvendelser fra faste kunder - og nye. der kommer til.

Tina Larsen
Karina Lundtoft får henvendelser fra både faste - og nye - kunder. Foto: Lars Pauli

At venlighed går begge veje, oplever Karina Lundtoft også.

- Kunder har været forbi med blomster, og da jeg for nylig afleverede en pose med tøj foran et hus, lå der en pose med hjemmebagte boller til mig, siger hun, der dog savner en ting.

- Det er den direkte kontakt med mine kunder. Men jeg gør, hvad jeg kan for at holde de personlige relationer ved lige.

Karina Lundtoft understreger, at hun følger myndighedernes anbefalinger, når indkøbene bliver afleveret - og at de sædvanlige bytteregler gælder, selv om tøjet ikke er købt i den fysiske butik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...