Unge talenter får mulighed for at vise sit mod og sine evner frem uden at få kritik

AALBORG: Open Stage vil være åben for unge 13-19 årige, der gerne vil udtrykke sig. Måske kan de synge, danse, beatboxe eller noget helt andet?

KUL/Nordkraft lægger første gang scene til tirsdag 17. april fra klokken 19 til 22.

Open Stage handler om at give unge en god oplevelse med at performe på en scene. I små performances på max 10 minutter kan de vise deres mod og talent frem. Open Stage er på mange måder en modvægt til X Factor-kulturen. Der vil være rum til at lave fejl, øve sig og lære uden at blive vurderet, målt og vejet.

- Der er ikke et dommerpanel eller andre, der vurderer de unge. Det er oplevelsen, der er vigtig. Man må godt fejle. Open Stage skal give unge en mere loose tilgang til at performe og stille sig op på en scene. Det skal give unge modet til at stille sig op. Det skal være et slag i maven på Janteloven, siger Wilma Walther-Hansen, projektmedarbejder i KUL/ UngAalborg.

Open Stage får også besøg af professionelle kunstnere, for eksempel skuespillere fra Teater Nordkraft. På den måde kan de unge suge til sig fra voksne kunstnere.

Unge, der har lyst til at deltage på Open Stage, kan skrive eller ringe til Wilma Walther-Hansen, som finder en plads i programmet.

Der er planlagt to Open Stage-events i foråret - 17. april og 12. maj - og nye i efteråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...