Marcus Delfer
Aura giver fredag aften koncert i Musikkens Hus. pr-foto

Klar til festlig weekend

AALBORG: Selv om et nyt år altid går lidt stille i gang, er der rigtig fine kulturelle oplevelser i den kommende weekend.

Fredag 12. januar:

Er der mulighed for at få sig en musikalsk oplevelse i særklasse, når Aura spiller i Musikkens Hus. Aura brød for alvor igennem tilbage i 2008, da hun udgav sit anmelderroste debutalbum "Columbine", der også blev kåret som årets bedste popudgivelse ved Danish Music Awards.

Siden karrierens startskud har Aura spillet koncerter over hele Europa, skrevet mere musik, vundet flere priser, og senest har man kunnet opleve hende i TV2’ s program Toppen af Poppen. Sidste år udgav hun sit tredje album, der stilsikkert leverede finskårede popsange med sjæl og nerve. Når Auras musikalske katalog fremføres i koncertsalen ved Musikkens Hus, vil det uden tvivl blive en energisk og mindeværdig aften.

Lørdag 13. januar:

Nordkraft forvandles lørdag aften til øretævernes holdeplads, når Skråen gentager sidste års succes og slår dørene op for Bodyslam Pro Wrestling tour. Det sker ikke tit, men nu har du muligheden for at komme helt tæt på det amerikanske underholdningsfænomen, der lørdag aften både har mænd, kvinder og såkaldte tag-teams i ringen, hvor man kæmper to mod to - i samme kamp. Det bliver med sikkerhed en vild og vanvittig aften med en helt særlig stemning du med ikke har oplevet før.

Søndag 14. januar:

Hvis du har sat dig et nytårsforsæt, der lyder på at spise sundere, eller bare prøve noget anderledes, er der er rig mulighed for at imødekomme det, når 1000Fryd tænder op for de veganske kogegryder og inviterer til "Veganbrunch".

Som altid er der kun 40 billetter til salg, så husk at købe på forhånd, eller håb på det bedste og mød op på dagen. Når du har fået i skrutten, kan du trille ned i Kunsthal NORD, hvor udstillingen STATION TO STATION finder sted. Her kan du opleve en stedspecifik gruppeudstilling, der er tænkt ind i kunsthallens rammer som tidligere transformerstation og hvor hver kunstner, udover at bidrage med deres egne skulpturer, billeder og installationer, assisterer med tre plakater som kollektivt værk. Udstillingen startede oprindeligt ved Sydhavn station, København, men efter dens store anerkendelse og tildelingen af titlen som "Årets udstillingssted 2016", kommer idéen nu til Aalborg.

Udstillingen kører til 4. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...