Anders Matthesen er klar med nye JOKES - fra en hvid straight mand

AALBORG: Vi kan godt love, at det er stand-up fra øverste hylde, når Anden lægger vejen forbi Aalborg.

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Turnéen har fået titlen: JOKES – fra en hvid straight mand. Han optræder to gange i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 10. september. Der er garanti for en megagrineren stand-up aften med kongen af dansk comedy, skriver kongres- og kulturcenteret i en pressemeddelelse.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er mange, og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes.

Den mange gange prisvindende komiker glæder sig til at møde sit publikum.

- Jeg tror, vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og møde mit elskede livepublikum. Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne, siger Anders Matthesen.

- Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med, er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.

Billetterne er sat til salg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...