Vestre Fjordpark i Aalborg er gået i gang med forberedelserne til den ny badesæson, og hvis ellers alt flasker sig, så kan man hoppe i vandet om en måneds tid

AALBORG: - Oven over alting stråler Moder Sol...

Dirch Passer brillerede således med sangen "Moder Sol" i ABC-revyen i 1955, hvor der i revysangen var fokus på livets genvordigheder, som dog alligevel blev overstrålet og overgået af en livgivende sol.

Så selv om corona-pandemien har tvunget hele verden i knæ, så venter hverdagen med sikkerhed på os alle et sted på den anden side.

Moder Sol er heldigvis ikke corona-ramt og for nu at fortsætte i samme positive spor, så har man nu taget hul på forberedelserne til den ny badesæson i Vestre Fjordpark på Skydebanevej i Aalborg, og det er sket ud fra devisen om, at the show must go on...

Og hvis ellers alt flasker sig, så kan gæsterne hoppe i vandet om en måneds tid.

Vestre Fjordpark er et mega stort og rekreativt område på ca. 165.000 kvadratmeter i Aalborgs vestby. Fjordparken er desuden ét stort vandområde med i alt tre bassiner, hvorfra vandet nu er ledt tilbage i Limfjorden.

Torben O. Andersen
Bademester Kaj Bjerregaard Jensen vil nødigt lægge sig fast på en dato, hvor frisk fjordvand igen er tilbage i bassinerne, men han stiler efter 1. maj. Foto: Torben O. Andersen

Bademester Kaj Bjerregaard Jensen, Vestre Fjordpark, siger til aalborg:nu, at man så småt er gået i gang med rengøringen af bassinkanterne.

- Endvidere skal vi have skrabet et lag af den snavsede bassinbund, og så skal der lægges nyt sand på.

- Det drejer sig om ca. 250 kubikmeter sand, som skal spredes ud i alle tre bassiner, fortæller han og tilføjer, at det hovedsageligt fordeles i det lave bassin.

Torben O. Andersen
Aalborg Kommune har sat dette skilt op, hvor man henstiller til fjordparkens gæster, at de bl.a. skal holde afstand til hinanden. Foto: Torben O. Andersen

Kaj Bjerregaard Jensen:

- Jeg kan ikke her og nu med sikkerhed sige, præcis hvilken dato vandet er tilbage i bassinerne, men vi stiler efter datoen 1. maj.

- I sidste ende afhænger det dog af hele corona-situationen til den tid, understreger bademesteren.

Torben O. Andersen
Der er absolut ikke mennesketomt i Vestre Fjordpark på denne tid af året, hvor f.eks. børnefamilier har stor glæde af at blive "luftet" i disse corona-tider. Foto: Torben O. Andersen

Selv om Vestre Fjordpark i skrivende stund er et tørlagt område, så er det dog ikke ensbetydende med, at de rekreative arealer er helt mennesketomme.

Publikum løber og går stadig ture i området hver dag, ligesom en del børnefamilier også lægger vejen forbi anlægget, der som bekendt har åbent for offentligheden 24/7.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...