Aalborg Pride løber af stablen 9. juli - men først skal der lige findes DJ. Foto: Andreas Falck.
Det sker

Overvældende interesse for at spille til Aalborg Pride - 40 DJ's meldte sig på et kvarter

Den store interesse betyder, at Aalborg Pride har besluttet sig for at lave battle-aftener, så kun de bedste får plads i paraden

01. april 2022 kl. 14:08

AALBORG: Efter to år uden er Aalborg Pride ved at gøre klar til paraden, der igen kommer til at sno sig gennem Aalborgs gader med fester og farver 9. juli.

I den forbindelse skal der findes DJ’s. Martin Christensen, der er forperson for Aalborg Pride, besluttede sig for, at det var værd at forsøge med et opslag på Facebook. Det gik over alle forventninger.

- Vores messenger blev lagt ned. På et kvarter var der over 40, der havde meldt sig. Det er vildt imponerende, at så mange vil støtte os på den måde, siger han.

De mange henvendelser betød, at der måtte arbejdes hurtigt. Løsningen blev at arrangere to battle-fester, hvor de 40 er blevet inviteret til at kæmpe om publikums gunst for at få en af pladserne som DJ.

- På den her måde får vi et blandet mix, fordi det ikke er alle, der har samme smag. Det kunne være fedt, hvis man i en del af paraden kan høre klassisk dancehall, mens man i en anden del kan høre 00’er remixes. Så kan man tilslutte sig den del, man selv synes er fedest, fortæller Pride-forpersonen.

Den første battle-aften bliver holdt lørdag 2. april på Retro Bar. Hver DJ har 40 minutter og drag queen Lathisya Adore er klar som vært. Dørene åbner klokken 21. Alle er velkommen, lige meget hvad man identificerer sig selv som.

- Jeg er utroligt glad for, at vi kan få lov til at lave nogle LGBTQ+ fester, for vi har ikke rigtigt et sted her i Aalborg. Jeg indrømmer gerne, at jeg håber, at Retro Bar lidt kan blive det, siger Martin Christensen.

Runde to bliver afholdt 7. maj, og det hele munder ud i en stor finale 11. juni, hvor vinderen bliver kåret. Vinderen får lov til at være førstevælger, når DJ-programmerne skal lægges til Aalborg Pride.

Lathisya Adore er vært for arrangementet. PR-foto
Annonceret indhold

Nyeste