Secondhand og vintage hitter - nu kan du købe og sælge brugte kjoler til den store dag

AALBORG: Knap er årets konfirmationer færdige, før nye konfirmander er i fuld gang med at planlægge deres fest til foråret.

Og skal kjolen være secondhand eller bare lidt ud over det sædvanlige, er der nu en ny mulighed i byen.

- Min egen datter skal konfirmeres til foråret, og vi talte om kjoler og om at købe brugt, og sådan opstod det, fortæller Sofie Ellegaard fra Butik Gejst.

Den kommende tid kan du nemlig sælge eller købe secondhand konfirmationskjoler i den populære livsstilsforretning og kaffebar i Fyensgade.

- Det er meget oppe i tiden med vintage og secondhand. Derfor vil det også være kjoler i enten nyt snit eller nogle helt gamle, jeg vil tage ind og sælge, siger hun.

Katrine Schousboe
Den første kjole er allerede hængt på bøjle hos Gejst. Det stammer fra en af Sofie Ellegaards veninders moster, som blev konfirmeret i den i 1972. Privatfoto

Sofie Ellegaard tager konfirmationskjolerne ind i kommission på samme måde, som hun gør med andet tøj. Det betyder, at kjolerne får lov at hænge til salg nogle uger, og at hun får en del af fortjenesten ved et eventuelt salg.

Foreløbig samler hun kjoler sammen, så er der noget at præsentere, og tanken er så at åbne for salg i uge 42.

- Det er jo nu, at mange er på jagt efter konfirmationskjolerne til foråret, så nu prøver vi om det dur, siger hun med smil i stemmen og tilføjer, at det er et krav, at kjolerne skal være lækre, rene og stadig aktuelle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...