Dronning Margrethe deltager i gallafinale i Musikkens Hus

AALBORG: Har du et blødt punkt for kongehuset, og synes du, at Dronning Margrethe er noget særligt, så har du faktisk en mulighed for at spotte hende på lørdag.

Her kommer hun nemlig til Aalborg for at deltage i gallafinalen for Wagnersangere i Musikkens Musik.

Det er Aalborg Symfoniorkester, der for fjerde gang står bag konkurrencen, der har det meget lidt mundrette navn The Lauritz Melchior International Singing Competion efter operasangeren af samme navn.

Ved konkurrencen bliver der kun sunget værker af Richard Wagner, og Dronning Margrethe er protektor for det hele.

- Det er med stor glæde, at vi nu kan byde Dronning Margrethe velkommen tilbage til Aalborg og Musikkens Hus i anledningen af finalen i The Lauritz Melchior International Singing Competition, som i en årrække har bidraget til at sætte Aalborg og Danmark på det kunstneriske verdenskort. Det er nu 11. gang i husets seks år lange levetid, at vi modtager royalt besøg, og det er lige stort hver gang, lyder det fra adm. direktør i Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester, Lasse Rich Henningsen, i en pressemeddelelse.

Vil du forsøge at få et glimt af Dronningen, så er det altså lørdag aften, 31. oktober, lige efter kl. 19, du skal være på plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...