Premiereåbning på den ny skøjtebane på C. W. Obels Plads den 15. december

AALBORG: Jingle bells, jingle bells, jingle all the way...

Du kan allerede nu begynde at øve dig på at synge den idylliske og iørefaldende julesang "Jingle bells", hvis du vil være sikker på at være i den helt rette julestemning i anledning af premiereåbningen på den spritnye skøjtebane på C. W. Obels Plads i Aalborgs midtby.

For dagens glade nyhed er nemlig, at der nu er sat officiel dato på åbningen af den kommunale skøjtebane, og det sker lørdag den 15. december.

Jørgen Smed er leder af Aalborg Idrætspark, og han siger til aalborg:nu, at publikum får en top moderne skøjtebane at boltre sig på.

- Hele anlægget er nemlig spritnyt, og det er således første gang, at det overhovedet bliver sat op.

En driftssikker bane

- Der monteres nye køleslanger og fryserør, bander, ismaskine foruden et nyt hus til skøjteudlejningen, oplyser Jørgen Smed og understreger samtidig, at det vigtigste af det hele er, at man dermed får en utrolig driftssikker skøjtebane.

Jørgen Smed:

- Den gamle skøjtebane havde en snes år på bagen og var langt mere påvirkelig af vejrliget og høje temperaturer.

- Med den ny skøjtebane er vi stort set ikke afhængig af vintervejret og eventuelle temperatursvingninger, for skøjtebanen kan i princippet anlægges og anvendes under alle forhold, pointerer han.

Det nye skøjtebaneanlæg koster ca. 3,5 millioner kroner.

Der vil i lighed med tidligere sæsoner være mulighed for at leje skøjter på stedet, og den opgave varetages af Aalborg Ishockey og Skøjteløberforeningen i fællesskab.

Skøjtebanen har i princippet døgnåbent, hvis man vel at mærke medbringer sine egne skøjter.

Opfylder et ønske

Jørgen Smed siger videre, at publikum igennem årenes løb har efterspurgt toiletfaciliteter ved skøjtebanen, og han både håber og tror, at ønsket kan opfyldes i år.

Det forventes, at skøjtebanen nedtages igen omkring 1. marts næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...