Et tætpakket program er i pipelinen til dig, når corona igen tillader det - få de første hints her

AALBORG: Nu kan du igen gå ombord i menukortet og nyde den storslåede udsigt på Salling Rooftop - både ude og indenfor.

Og mens nyt menu- og cocktailkort allerede er klar, så kan du også glæde dig til flere nyheder hen over sommeren, når restriktionerne igen tillader det.

Blandt andet vender Fredag på Toppen tilbage - endda i ny stil.

- Vi er selvfølgelig varsomme indtil videre og starter lige så stille op, men når fredagsarrangementerne med tiden vender tilbage, bliver de som noget helt nyt tematiseret, fortæller Camilla Mortensen, der er Rooftop Manager.

- Gæsterne får eksempelvis Aperol eller Kronenbourg Blanc Fredag - eller måske rosé som tema. Alt sammen mens en DJ optræder - og solen forhåbentlig skinner.

Planlægningen er i fuld gang, og Camilla Mortensen håber, at hun inden alt for længe kan begynde at løfte sløret for programmet, der blandt andet byder på musik, talks og events med mad som omdrejningspunkt.

- Vi lytter til, hvad gæsterne siger, og vi er klar med en masse nye koncepter. Vi glæder os helt vildt, siger Camilla Mortensen.

- Der er garanti for en masse gode oplevelser på Rooftop denne sommer. Vi starter løbende alt det op, vi kan og må i forhold til restriktionerne.

Salling Rooftop har de samme åbningstider som selve stormagasinet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...