Onsdag aften kan du score store rabatter

AALBORG: Mange af butikkerne er åbnet igen, og det betyder, at der kan komme kunder i butikkerne. Det er dog ikke helt sket endnu hos alle, så Høgh Interieur går onsdag aften live på Facebook. Da nyheden kom, om at butikken igen kunne åbne, var det med blandede følelser, at den blev modtaget.

- Da vi fik at vide, at vi kunne åbne igen, havde jeg det lidt sådan, at det måske var bedre, at vi ventede til, at alt kunne åbne. For når folk tager ind til centrum, så skal solen helst skinne, og de vil også gerne på cafe. Så når det kun er halvdelen af byen, der er åbent, så bliver det hele lidt mærkeligt, lyder det fra indehaver Rikke Høgh.

- Det hele skal spille sammen, folk vil også gerne til frisør eller kosmetolog. Men det kan de heller ikke. Så det hele spiller ikke sammen lige nu. Det hele er lidt forvirrende, hvem har åbent, og hvem har ikke. De orker ikke at sætte sig ind i det. Det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at Bornholm er åbent, forsætter Rikke Høgh.

Høgh Interieur er en af de butikker der gerne må åbne dørene, så hvorfor så lave et live-arrangement på Facebook?

- Det er ikke fordi, vi er pressede, men skal vi holde åbnet, så vil jeg også gerne have noget at lave. Jeg kan godt lide at have travlt og løbe rundt. Jeg elsker at tale med kunderne, og kommer de ikke ind i butikken, så må vi finde en anden måde at tale med dem på, lyder det fra Rikke Høgh.

Så derfor er der onsdag aften et Facebook live arrangement på Høgh Interieurs Facebookside. Det er klokken 19.00, at du kan shoppe med.

Når Rikke Høgh i morgen aften byder velkommen til facebook live bliver det med gode tilbud.

- Nogle ting bliver med minus 20 procent, andet med 30 procent og enkelte ting med 50 %. Det er gode ting som vi kommer til at præsentere, slutter Rikke Høgh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...