Temaet i år er inspiration til julegaver - se her hvornår magasinet udkommer

AALBORG: Julen nærmer sig, og måske er du allerede ved at overveje, hvad du vil give andre i julegave - eller selv ønsker dig? Så er der ny inspiration at hente, for snart udkommer Magasins julekatalog. Og temaet er netop, hvad vi pakker ind og lægger under juletræet.

- Årets tema er gaver, så hvis man mangler inspiration til årets julegavekøb, så er magasinet et must have, siger Tina Mikkelsen, der er chef i Magasin Aalborg i en pressemeddelelse.

- Man kan blandt andet læse en masse om bolig, beauty og bøger. Og der er gaveguides, forslag til madnørden og meget andet.

Sidste år udkom julemagasinet online i to versioner og kunne hentes i stormagasinet, men det er ændret i år, hvor man deler flere kataloger ud end tidligere.

- Vi kan se, at vores kunder er rigtig glade for det fysiske magasin, og derfor går vi også endnu bredere ud og husstandsomdeler endnu flere magasiner i det nordjyske i år, siger Tina Mikkelsen.

Julekataloget kan hentes i Magasins forretninger fra i morgen 7. november, ligesom det er tilgængeligt i en onlineudgave på Magasin.dk. Det bliver husstandsomdelt 7. og 8. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...