Byen har en masse at byde på i ferie- og helligdagene

AALBORG: Der er en masse sjove ting på programmet i påskeferien, og her har vi har samlet fire gode bud på, hvad du kan bruge fridagene på.

Pauline Vink
Shoppen holder længe åbent og indbyder til påskehygge. Arkivfoto: Martin Damgård

Påske Open By Night i Shoppen

Tag til en hyggelig shoppedag med masser af påskeaktiviteter og få gjort de sidste indkøb, inden butikkerne lukker i helligdagene. Her kan du blandt andet lave en påskedekoration med blomsterkunstner Sofie Nørgaard, male påskeæg og så er der også gratis påskeæg til de første 50 børn, der afleverer et gækkebrev.

Hvornår: Onsdag 17. april klokken 10-22

Pauline Vink
Gå en tur på Egholm og spis en dejlig frokost på Restaurant Kronborg. Foto: Martin Damgård

Påskefrokost på Egholm

Hos Restaurant Kronborg er de kendt for deres gode buffeter, og de står selvfølgelig også klar med en påskeversion, der virkelig får tænderne til at løbe i vand. Her kan du få alt, hvad der hører sig til en god påskefrokost såsom marinerede sild, æg, røget laks, tarteletter, leverpostej og mange flere retter fra det traditionelle danske køkken. Du kan samle appetit ved at starte dagen med en gåtur rundt i naturen på den dejlige ø inden påskefrokosten.

Hvornår: Torsdag 18. april-mandag 22. april klokken 11.30-15

Pauline Vink
DGI Hallen bliver forvandlet til et stort legeland hver søndag. Foto: Pauline Vink

Legeland i DGI Huset

DGI Hallen er forvandlet til et kæmpe legeland med klatring, hoppeborge og alle mulige andre sjove bevægelsesaktiviteter for børn. Her er der god mulighed for at få de små ud af huset til en aktiv eftermiddag med garanti for røde kinder. De voksne kan imens nyde en kop kaffe eller en frokost i Den Grønne Café, hvor der er udsyn til legelandet.

Hvornår: 15. april til og med den 22. april klokken 10-16.

Pauline Vink
Tag med Vesttribunen til Randers og hep på drengene fra AaB. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Støt byens hold på udebane

Vesttribunen har arrangeret en fællestur med tog til gruppefinalen for alle fans, der har lyst til at støtte AaB, når de skal møde Randers FC i Cepheus Park Randers 2. påskedag. Der er afgang fra Aalborg Station klokken 11.46, hvor fodboldguider står klar til at hjælpe dig med at købe en billet.

Hvornår: Mandag 22. april klokken 11.46-17.30

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...