Det er påskeferie, og du har masser af tid til dig selv. Men hvad skal du bruge al den tid på? Vi giver dig 5 bud på aktiviteter til din ferie

Østerådalen er et af de steder, hvor du kan få strakt bentøjet. Privatfoto: Lene Vandtved

Gå en tur og få strakt pusselankerne

Vi har gået masser af ture under coronanedlukningen - nogle flere end andre, men vi kender allesammen problematikken med, hvor turen skal gå hen i dag. Vi har samlet en lille liste med inspiration til dig, der trænger til at komme ud at røre dig efter lidt for meget påskelam eller bare lidt for mange timer på sofaen.

Du finder de fem steder i Aalborg, hvor du kan gå en tur her

Vil du gerne kigge på noget pænt, mens du går tur, kan vi også varmt anbefaling Kunstens Kunstruter, hvor du kommer forbi nogle af de mest ikoniske kunstværker i Aalborg.

Den korte rute er hurtigt overstået med en længde på små 3,5 km, mens den lange rute er en god eftermiddagsaktivitet på 7,5 km.

Du kan læse mere om Kunstens kunstruter her

Smag på kaffen

Fru Ronne er et af de steder i Aalborg, hvor du får en rigtig god kop kaffe. Foto: Katrine Brix

Aalborg er fyldt med gode kaffespots, og indenfor en radius af få hundrede meter kan du meget nemt finde lige den kop kaffe, du har lyst til.

Du kan lave en lille begivenhed ud af det, hvor du prøver dem alle sammen af i bedste kaffecrawl stil - eller du kan kombinere det med en af gåturene ovenfor og tage en flat white med på gåturen.

Mulighederne er mange og du finder vores bedste bud på forrygende kaffe to go her

Oplev Aalborg fra vandet

Fejr påsken fra Fjorden. Foto: GoBoat

Der er god mulighed for at opleve Aalborg fra en anden vinkel, end du plejer - nemlig fra vandsiden.

GoBoat er netop begyndt sæsonen, og her får du altså en suveræn mulighed for at opdatere dit Instagram-feed med de flotteste billeder af Nordens Paris.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for vind i håret og sus i maven, hvis det er noget, du er til. Du kan læse mere om GoBoat her.

Klatr derudad

Det er ikke for sarte sjæle at svinge sig i træernes top i Klatreparken. Foto: Lasse Sand

Traditionen tro er klatreparken ved Mølleparken åbnet 1. april, og som en ekstra bonus har Klatreparken åbent alle dage i hele påsken.

Hen over vintersæsonen er Klatreparken Aalborg blevet shinet op, og nye instruktører er blevet kørt i stilling til den nye sæson. Så der er ingen undskyldning for ikke at tage familien under armen og komme ud og opleve Aalborg lidt fra oven.

Du kan læse mere om Klatreparken her.

Der skal snacks til

Så bliver det "ægge" mere påsket. Foto: Vejgaard Bageri

Når du er færdig med at klatre i trækronernes toppe, er det tid til at komme lidt ned i gear. Der skal hygges lidt, og der findes ingen mere dansk måde at hygge på end ved at proppe noget i munden. Det er blevet tid til snacks!

Vi har samlet en liste over de bedste påskesnacks, og der er både noget til dig, der elsker marcipan og noget til dig, der helst hopper over denne søde spise. Du finder listen her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...