Paradis starter issæsonen ved havnefronten i påskedagene - der er store forventninger hos ismanden

AALBORG: 6. marts slog Paradis dørene op i Algade og Reberbansgade, og en masse is-glade mennesker har allerede lagt vejen forbi - særligt i Algade. Traditionen tro følger butikken ved Jomfru Ane Parken nu efter og tilbyder lækker, frisklavet is og andre søde sager i påskedagene.

Det er tredje sæson, at Paradis holder til i det lille, hyggelige hus ved havnefronten, og der er store forventninger, ikke kun til de kommende helligdage, men til hele sæsonen.

- Sidste sæson var god, og vi forventer også meget aktivitet på havnefronten i den kommende sæson. Vi håber jo, at Aalborg får lov at holde nogle større, udendørs arrangementer til sommer, fortæller indehaver, Michael Salomonsen.

Katrine Brix
Isbutikken på havnen holde åbent efter behov frem til sommerferien. Foto: Katrine Brix

Isdisken vil gemme på 10 forskellige varianter, som den garvede Paradis-gæst kender fra byens andre butikker. Her kan eksempelvis nævnes Banankage, Baileys, Hindbærsnitte og Jordbærkoldskål, og al isvarianterne kommer direkte fra Paradis i Reberbansgade, hvor der produceres dagligt.

På menukortet kan du også finde nyheden Bubble Tea Shake og de populære miks selv-isbokse, ligesom der selvfølgelig er varme drikkevarer til gåturen.

LÆS OGSÅ : Har du set? Her kan du få Bubble Tea Shakes

Isbutikken på havnen åbner d. 1. april klokken 11. Resten af påsken er lugen åben fra klokken 11-18. Også i helligdagene omkring pinsen og hele sommerferien kan du glæde dig til at finde Paradis ved havnen. Byens andre Paradis-butikker holder åbent fra 12-21 i påskedagene.

Katrine Brix
Ismanden Michael Salomonsen fremhæver Chokolade Espresso Frappen, som består af friskrørt chokoladeis shaket med mælk og Fairtrade kaffe og dertil flødeskum på toppen. Foto: Katrine Brix
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...