Legendarisk pølsevogn stod pludselig på en lastbil

AALBORG: Her til formiddag var der noget i gære på Boulevarden. Pølsevognen, som i en årerække nærmest har været groet fast ved siden af Borgmesterforvaltningen, stod pludselig på en stor lastbil. Spørgsmålene pressede sig naturligvis på, og de første meldinger fra det fremmødte publikum var særdeles nedslående. De lød nemlig på, at den for evigt skulle sygne hen på de store pølsemarker hinsides. Stemningen var naturligvis nedslående, og der lød vendinger som: "Der har jeg godt nok spist mange pølser", og "Den var måske også blevet lidt træt".

Med ærbødig respekt blev den sidste rejse betragtet med tavshed. Da alt virkede allermest sort i dette år, hvor vi fejrer pølsevognens 100 års jubilæum, brød solen frem.

Heldigvis stoppede den sin rejse, allerede efter få meters transport.

Niels Skovmand
Pølsevognen er ved finde sin nye plads. Foto: Camilla Gammelgaard

På fliserne foran borgmesterforvaltningen lå der nu nogle træpinde, der skulle indikere hvor den nye midlertidige placering skal være. Den kommer nemlig for en kort bemærkning til huse foran Borgmesterforvaltningen. Bygningen, der har dannet rammerne for den velkendte placering, står overfor en større facaderenovering. Når dette arbejde er afsluttet, finder pølsevognen hjem igen.

Vi ånder lettet op og sunder os med en ristet med det hele.

Niels Skovmand
Tilbage på den gamle plads virker der nu uendeligt tomt. Foto: Niels Skovmand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...