Bilka uddeler gratis beskyttelsesbriller i tusindvis

AALBORG: Nytårsaften står for døren, og det betyder flotte raketter og farvestrålende batterier for mange danskere. Hos Bilka Skalborg gør man i disse dage sit for at sikre, at sikkerheden er i orden, når det nye år skydes i gang. Bilka uddeler nemlig på landsplan 115.000 gratis beskyttelsesbriller til alle forældre, der køber fyrværkeri hos dem.

- Nytårsaften er lig med fest og farver, og vi har lige nu rigtig mange glade kunder, der handler ind til nytårsløjerne. Vi vil gerne være med til at sikre, at nytårsaften forbliver en god aften for alle, og derfor uddeler vi igen i år 115.000 nytårsbriller til børn, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka.

De 115.000 gratis beskyttelsesbriller er dekoreret med den velkendte maskot, Ulven Billie, og findes i alle Bilka-varehusene. Brillerne udleveres til alle fyrværkeri-kunder, der ønsker at få et par med hjem.

- Vores kunder er generelt rigtig gode til at få beskyttelsesbriller med, når de køber fyrværkeri hos os. Men for en sikkerheds skyld vil vi gerne give dem et ekstra par med i posen, så alle børn kommer godt ind i 2019, tilføjer Mark Nielsen.

Flot ser det ud, men pas på og husk sikkerhedsbrillerne. Foto: Henrik Bo

Gode råd om sikkerhed:

Brug altid beskyttelsesbriller

Køb og lav aldrig ulovlig fyrværkeri

Hold aldrig fyrværkeri i hånden

Kast aldrig med fyrværkeri

Gå aldrig tilbage til en fuser

Brug altid en pose til fyrværkeri

Læn dig ikke ind over fyrværkeri

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...