Et sted i byen har bilisterne får særligt mange p-afgifter i 2021

AALBORG: Er der noget værre end p-afgifter? Næppe. Og da slet ikke, hvis man ikke var klar over, man havde brudt reglerne med sin parkering.

Nogle steder er bare mere drilske end andre, og for at blive klogere på, hvor bilisterne særligt falder i, har vi spurgt Aalborg Kommunes p-selskab, Parkeringskontrol Nord, hvor allerflest bilister blev snuppet i 2021.

Selvom både store parkeringspladser og helt centrale gader i bymidten er blandt de steder, hvor allerflest fik en hilsen fra p-vagten, så var det Hjulmagervej, hvor allerflest bilister fik en p-afgift. I alt fik 774 bilister en p-afgift på vejen, der ligger lige vest for øgadekvarteret.

Thomas Christensen
På Hjulmagervej lige vest for øgadekvarteret har især manglende afstand til vejkryds kostet bilisterne i p-afgifter. Foto: Thomas Lee Christensen

Hjulmagervej er meget, meget lang, og der er mange vejkryds. Derfor er det måske heller ikke så overraskende, den mest almindelige forseelse var for kort afstand til vejkryds. Ifølge reglerne skal man parkere minimum ti meter fra et vejkryds. Manglende afstand til netop vejkryds var grunden til, 613 bilister fik en p-afgift på Hjulmagervej i 2021.

Hjulmagervej er dog langt fra den eneste vej, hvor mange bilister er blevet snuppet i at holde ulovligt parkeret. På nordjyske.dk kan du se de ti steder i byen, hvor allerflest bilister fik en p-afgift i 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...