Billetsalget til P3 Guld i Musikkens Hus åbner i dag

AALBORG: Når P3 Guld for første gang bliver holdt i Aalborg i slutningen af marts, så bliver det med en erfaren vært og musiknørd i spidsen.

Det nemlig den mangeårige radiovært Pelle Peter Jencel, der skal lede festen både i Musikkens Hus og på tv, skriver Musikkens Hus i en pressemeddelelse.

- For en musiknørd som mig er det en drøm, der går i opfyldelse at være vært for P3 Guld. At se de her navne gå fra talenter til stjerner på den størst mulige scene giver altid kuldegysninger og jeg glæder mig ubeskriveligt meget, siger Pelle Peter Jencel, der i sit radioprogram på P3 ’Pelle Peter på P3’ sætter fokus på ny dansk musik, som er en stor prioritet for DR i dette forår.

I det hele taget har dansk musik været en central del af værtens karriere i mange år, hvor han bl.a. i podcastserien Den nye stil har gennemgået dansk hip hop-historie.

Det er som sagt første gang, at P3 Guld bliver afholdt i Aalborg, og der venter en festlig fejring af den danske musikscene med både optrædener og prisoverrækkelser. Blandt tidligere prismodtagere til P3 Guld kan nævnes The Minds of 99, Benal, Karl William, MØ, Ukendt Kunstner og Lukas Graham. Det er derfor store sko, som nye prismodtagere og optrædende skal forsøge at fylde.

- P3 Guld er landets vigtigste musikprisuddeling. Det er aftenen, hvor de, der har mod til at prøve noget nyt, er heltene. Hvor hele Danmark for første gang møder navnene, der de næste mange år skal få dem til at feste, tude og synge med, når de blæser ud af radioen. Og en kavalkade af store sange, der understreger hvor godt, det egentlig går på den danske musikscene, siger Pelle Peter Jencel.

Billetsalget til P3 Guld åbner i dag, tirsdag 4. februar, på musikkenshus.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...