Fodbold er blot én af de idrætsgrene, der har fået økonomisk støtte af DIF's og DGI's foreningspulje. Foto: Danmarks Idrætsforbund
Livet her

Pengene regnede mildt ned over idrætsforeninger i Aalborg Kommune

Nu er der kommet penge på kontoen til f.eks. indkøb og tiltag, som man har drømt om

14. februar 2020 kl. 09:28

AALBORG: Det var en særdeles kærkommen og mild pengeregn, der i 2019 dalede ned over en lang række idrætsforeninger i Aalborg Kommune.

DIF's og DGI's foreningspulje bevilgede således hele 1,9 millioner kroner, og pengene bruges til forskellige initiativer i kommunens idrætsforeninger.

Det drejer sig om hjælp til f.eks. indkøb af bl.a. idrætsrekvisitter og til at gennemføre nogle af de tiltag, som de frivillige kræfter i foreningerne har drømt om - men som der ikke har været midler til.

Midlerne i foreningspuljen uddeles til idrætsforeningerne på baggrund af ansøgninger, og i 2019 blev der i alt uddelt 47 millioner kroner til 1464 foreninger i 95 ud af landets 98 kommuner.

Pengeregnen har ramt indenfor en lang række idrætsgrene, og det er kommet f.eks. fodbold, håndbold, golf, tennis, badminton, ridning, roning, fægtning, cykling og karate til gode - for nu blot at nævne enkelte modtagere.

Højdespringerne rent bevillingsmæssigt var Nørresundby Forenede Boldklubber med 150.000 kroner, og et tilsvarende beløb tilfaldt Ulsted Boldklub.

Annonceret indhold

Nyeste