Nu er der kommet penge på kontoen til f.eks. indkøb og tiltag, som man har drømt om

AALBORG: Det var en særdeles kærkommen og mild pengeregn, der i 2019 dalede ned over en lang række idrætsforeninger i Aalborg Kommune.

DIF's og DGI's foreningspulje bevilgede således hele 1,9 millioner kroner, og pengene bruges til forskellige initiativer i kommunens idrætsforeninger.

Det drejer sig om hjælp til f.eks. indkøb af bl.a. idrætsrekvisitter og til at gennemføre nogle af de tiltag, som de frivillige kræfter i foreningerne har drømt om - men som der ikke har været midler til.

Midlerne i foreningspuljen uddeles til idrætsforeningerne på baggrund af ansøgninger, og i 2019 blev der i alt uddelt 47 millioner kroner til 1464 foreninger i 95 ud af landets 98 kommuner.

Pengeregnen har ramt indenfor en lang række idrætsgrene, og det er kommet f.eks. fodbold, håndbold, golf, tennis, badminton, ridning, roning, fægtning, cykling og karate til gode - for nu blot at nævne enkelte modtagere.

Højdespringerne rent bevillingsmæssigt var Nørresundby Forenede Boldklubber med 150.000 kroner, og et tilsvarende beløb tilfaldt Ulsted Boldklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...