Sådan dresser du familien til jul og nytår. Få inspiration i billedgalleriet her

AALBORG: Line Gundersen er personal shopper hos Magasin, og hun er også i december klar til at hjælpe kunderne med at få en ny garderobe.

Hun er derfor også helt med på opgaven med at finde et sæt tøj, der kan bruges nytårsaften eller juleaften til en voksen kvinde, en voksen mand og et barn - i det her tilfælde en pige.

- Jeg er gået efter det klassiske med et twist, forklarer Line Gundersen.

Anne Helene Thomsen
Sådan ser et bud på festtøj til familien ud,hvis man spørger Line Gundersen, der er personal shopper hos Magasin. Foto: Laura Guldhammer

Familien bliver farvekoordineret, og farverne, der er gennemgående, er sort, blå og guld, viser Line Gundersen, der også med det samme slår en pæl igennem, at man ikke kan sætte sort og blå sammen.

- Herre og dame passer sammen, og så har barnet lidt mere farve på, forklarer Line Gundersen.

- Men det er klar, at der godt må være lidt mere glimmer på, når det er tøj til for eksempel nytårsaften, understreger hun.

Ideen med en personal shopper er blevet taget godt imod af kunderne, fortæller Line Gundersen, der vurderer, at hun har hjulpet omkring 40 kunder siden Magasin åbnede i efteråret.

Det tager en til to timer og er en gratis service.

Line Gundersen skriver en journal, og på den måde er det muligt for hende at supplere kundens allerede eksisterende garderobe.

- På den måde kan vi jo bygge en garderobe op over flere år, når kunden synes, der skal noget nyt til, forklarer hun.

Anne Helene Thomsen
Kunden har fred og ro til at prøve tøj i et rum, hvor indretningen heller ikke er overladt til tilfældigheder. Foto: Laura Guldhammer

Inden det første møde har kunden udfyldt et spørgeskema, og det tager Line Gundersen udgangspunkt i.

- Men jeg kan også sagtens finde på at rykke lidt ved kundens komfortzone, smiler hun.

- Og for det meste bliver de så glade og overraskede, når jeg præsenterer dem for noget, som de måske slet ikke havde forestillet sig, at de kunne gå i, siger hun.

Hun retter lidt på ginens butterfly, så den sidder snorlige.

- Jeg skal jo hjælpe kunderne med at blive den bedste udgave af sig selv - og så gør det jo altså heller ikke noget, hvis de kommer igen, vel, kommer det veloplagt.

Oplysninger om priser, mærker og størrelser fås hos Magasin.

Anne Helene Thomsen
Hvis du vil vide mere om priser og størrelser, kan du henvende dig i Magasin, hvor personalet er klar til at svare på spørgsmål. Foto: Laura Guldhammer
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...