Det bliver som at træde inden for i Aladdins hule, når først den ny POWER elektronik-butik i City Syd slår dørene op

AALBORG: Pif, paf, POWER - og fuld kraft fremad...

Det kan næsten kun gå for langsomt med hensyn til at få etableret og åbnet den spritnye POWER elektronik-butik i City Syd i Aalborg, og derfor har elektronikgiganten nu slået turbomotoren til.

Torben O. Andersen
Jesper Boysen er administrerende direktør for POWER A/S, og han lover at give kunderne en super god service og priser helt i bund. Foto: Martin Damgård

Jesper Boysen er administrerende direktør for den landsdækkende kæde af elektronik-butikker, og butikken i Aalborg, der indrettes på adressen Løven 25 A, bliver butik nummer 15 i Danmark.

Den allestedsnærværende og initiativrige direktør har således taget turen til Aalborg for at følge "skabelsen" og indretningen af den ny butik, og han så hellere end gerne butikken åbnet allerede i dag frem for i morgen, så derfor skal alt ske med fuld kraft fremad...

Torben O. Andersen
Der bliver arbejdet på højtryk for, at alt skal være klar til premiere-åbningen senest den 30. august. Foto: Martin Damgård

Jesper Boysen siger til aalborg:nu, at POWER-butikken åbner senest den 30. august i år.

- Jeg kan desværre ikke her og nu komme med en mere konkret åbningsdato, selv om jeg frygtelig gerne ville, men jeg kan garantere, at der bliver knoklet på livet løs af samtlige medarbejdere for at kunne åbne butikken hurtigst muligt.

- Og hvis ellers alt flasker sig, så åbner vi naturligvis før den 30. august, lover direktøren.

Torben O. Andersen
POWER-butikken i City Syd tilbyder et enormt stort sortiment inden for alle elektronik-kategorier med ikke færre end 6.000 til 8.000 varenumre i butikken. Foto: Martin Damgård

Virksomheden POWER A/S, der har hovedsæde i Glostrup, betegner - meget ubeskedent - sig selv som "hele Danmarks elektronikgigant", og direktøren kan på mange måder siges at være "karl for sin hat" forstået på den måde, at kunderne kan forvente sig enormt meget af den nye butik i City Syd.

Jesper Boysen:

- Vi er selv af den opfattelse, at vi har en helt ideel forretningsmodel. Vi kan tilbyde et enormt stort sortiment inden for alle elektronik-kategorier med ikke færre end 6.000 til 8.000 varenumre i butikken.

- Priserne er i bund og betjeningen og servicen er i top. Vi benytter os af prisrobotter, der afsøger markedet, og vi gennemfører prisopdateringer hele 35 gange hver evige eneste dag, fortæller direktøren og understreger, at POWER kort og godt har taget alt det bedste fra konkurrenterne for at videregive det til sine egne kunder plus, at man sætter en ære i, at alt er transparent og konkurrencedygtigt.

Torben O. Andersen
Hvis man har hang og evner til f.eks. spil, så findes de i alle afskygninger i den ny butik. Foto: Martin Damgård

POWER-butikken i City Syd er rykket ind i den ejendom, der tidligere husede IDE Møbler, og det betyder, at man har både Bilka og Shoppen som nogle af de nærmeste naboer.

Den ny butik bliver på ca. 2.500 kvadratmeter og får et sted mellem 50 og 60 ansatte.

Jesper Boysen oplyser i den forbindelse, at man modtog ca. 1.100 ansøgninger, da stillingerne blev slået op, og man gennemførte ansættelsessamtaler med et par hundrede ansøgere.

Torben O. Andersen
Ingen skal være i tvivl om, at POWER er landet i Aalborg. Hele Danmarks elektronikgigant skilter nemlig selv med nyheden på bygningen, der ligger på adressen Løven 25 A. Foto: Martin Damgård

Den administrerende direktør fortæller også, at man inden udgangen af 2019 åbner to nye POWER-butikker i henholdsvis Esbjerg og København.

Den første POWER-butik åbnede i øvrigt i august 2015, og man har indtil videre skabt over 800 arbejdspladser på landsplan.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...