Bageriet i Nørresundby har drejet nøglen efter 60 år i Skrågade på grund af faldende omsætning

Han har kæmpet og håbet til det sidste - men i påsken lukkede Anders Pilgaard sit bageri i Skrågade. Han er tredje generation i en slægt af bagere, der de seneste 60 år har haft forretningen tæt på Nørresundbys torv.

- Jeg har det selvfølgelig ikke godt med det her, det har været en stressende tid, siger Anders Pilgaard der netop har indgivet sin konkursbegæring til skifteretten.

Tina Larsen
Det er med stor beklagelse, at Anders Pilgaard har lukket bageriet.

- Men jeg vil gerne sige tak til vores kunder, jeg kommer til at savne kontakten med dem.

Anders Pilgaard peger på flere årsager til, at økonomien til sidst ikke længere hang sammen i lejemålet.

- Jeg kunne se omsætningen falde i forbindelse med det vejarbejde og det byggeri, der har været her i området i halvandet år. Kunderne havde svært ved at nå frem til forretningen, og her efterfølgende er de ikke vendt tilbage i samme omfang som tidligere, siger han og understreger, at han har fuld forståelse for, at der også skal byudvikles i Nørresundby.

- Og så er det bare blevet sværere at drive selvstændig bagerforretning, man kan efterhånden købe brød og kager rigtig mange steder.

Hvad han nu skal lave, ved Anders Pilgaard endnu ikke.

- Først skal jeg lige have det her lidt på afstand, inden jeg er klar til at kigge fremad igen, siger han.

Hvis kunder er kommet i klemme med bestillinger på grund af lukningen, henviser Anders Pilgaard i stedet til Byens Brød og Kager i Østergade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...