Vandt 4-2 over Esbjerg og kom nærmere guldet

AALBORG: Vi skal helt tilbage til 1981 for at finde sidste ishockey-mesterskab, derfor betyder det ekstra meget at hive guldet hjem til Aalborg. Der spilles i alt 7 kampe i semifinalen, og indtil kampen aften var stillingen 2-2, men Piraterne vandt og fører nu 3-2, så spændingen er intakt.

Camilla Johansen
En engageret direktør. Foto: Torben Hansen

Ishockey kan ses som den flabede lillebror til fodbold og håndbold i Aalborg, men med en pokal i hånden, kan Aalborg Pirates virkelig sættme sporten på byens dagsorden.

- Det vil betyde enormt meget for byen, hvis vi vinder den her semifinale og kommer til at spille om mesterskabet. Jeg tror på drengene. De har, hvad der skal til, men det er jo de danske mestre fra Esbjerg, vi er oppe imod. Så vi skal kæmpe, fortæller Thomas Bjuring.

Camilla Johansen
Med sejren er Pirates på vej mod guldet. Foto: Torben Hansen

Han er meget tilfreds med opbakningen fra byen og tøver ikke med at kalde Aalborg en rigtig ishockey-by.

- Vi er for andet år i træk det hold med flest tilskuere i hele ligaen, så der er noget, der for alvor tyder på, at der er sat sejl i piratskibet. Opbakningen er fantastisk. Både fra sponsorer og fra tilskuere, fortæller Thomas Bjuring.

- I Aalborg elsker vi byens ishockeyhold, og det bliver bare vildere og vildere for hvert år, der går, siger Thomas Bjuring.

Han er dog lidt forsigtig med at spå, om Aalborg Pirates tager titlen og mesterskabet i år, men han lover en fest, hvis det sker.

Camilla Johansen
Foto: Torben Hansen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...