Blomsterbutikken i Hasserisgade går all in på jul

AALBORG: Det er et helt særligt juleunivers, du træder ind i, når du besøger Blomsterhallen i Hasserisgade. Her er der masser af planter, pynt og brugskunst - samt naturligvis juletræer.

Butikken er netop åbnet igen, efter den har været lukket siden januar.

Tina Larsen
Du finder masser af inspiration og julestemning i Blomsterhallen. Foto: Dan Larsen

- Lukningen skyldes personlige årsager, jeg har oplevet to dødsfald blandt mine nærmeste pårørende, siger ejer Dan Larsen.

- Men nu er jeg klar til at åbne igen. Med det forløb, jeg har været igennem, er det tid nu. For mig personligt er julen en højtid, jeg holder meget af. Og derudover er julen selvfølgelig også højsæson for blomsterhandlere.

Tina Larsen
Ejeren satser blandt andet på planter og brugskunst - og i øjeblikket selvfølgelig alt, hvad der hører juletiden til. Foto: Dan Larsen

Når du træder ind i den julepyntede butik, er især en ting anderledes end tidligere.

- Man kan stadig købe buketter, men jeg binder dem ikke længere i butikken. Det tager simpelt hen for meget af min tid, når jeg står her alene, siger Dan Larsen, der af samme grund har droppet sin webshop og nu satser 100 procent på den fysiske butik.

- Når arbejdet med snitblomsterne bliver for omfattende, forsømmer jeg planter og tilplantninger samt noget af det, der er rigtig vigtigt for mig - nemlig at være der for kunderne i butikken. De skal have en god oplevelse, når de kommer herind.

Dan Larsen, der overtog Blomsterhallen i sommeren 2018, har været i branchen i omkring 10 år. Og han lægger vægt på, at forretningen hele tiden skal udvikle sig.

- Stilen er et kig tilbage i traditionerne med et touch af noget moderne. Det er en oplevelse af nostalgi kombineret med det naturlige, som trender i øjeblikket, siger han.

Tina Larsen
Blomsterhallen har netop slået dørene op til julesæsonen. Foto: Dan Larsen

- Derfor vil jeg også i stigende grad satse på brugskunst og retro. For eksempel har jeg allerede nu sovsekander, suppeterriner og kaffekopper, som jeg bruger til dekorationer og tilplantninger.

Og selv om kunden er i centrum, holder Dan Larsen også fast i noget, der er vigtigt for ham selv personligt.

- Den seneste tid har lært mig at prioritere, og at man også er nødt til at tænke på sig selv.

Du finder info om blandt andet åbningstider her på Blomsterhallens hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...