Helt særlige venner af huset er med til at lukke og slukke. Se hvem her

Det var lidt af en bombe, der sprang, da det kom frem, at Platform 4 skulle flytte ud af lokalerne i Karolinelund uden at have et nyt sted at være.

Måske er det også derfor, at stedet bliver lukket med et brag af en fest i weekenden - 24. november fra klokken 20.00-03.00.

Anne Helene Thomsen
Casper Clasen er fortsat ked lukningen, men han glæder sig over de mange tilkendegivelser, der har været over stedets betydning. Foto: Claus Søndberg

Daglig leder, Casper Clasen, lægger ikke skjul på, at det er vemodigt at skulle sige farvel, men han er til gengæld ikke i tvivl om, at festen nok skal nå vanlige festhøjder.

- Selve festen bliver typisk Platform 4 med hyggemusik og kulørte lamper i cafeen og lidt mere tryk på i salen, fortæller han.

Platform 4 har desuden inviteret en flok DJs, der alle er af en ganske særlig støbning.

- Vi har seks DJs på programmet, der alle har slebet deres evner til hos os. Det er en lille ring, der sluttes, og de udgør et fint billede på Platform 4 som inkubator: En har for nylig startet pladeselskab, en anden har lige sluppet sin debutudgivelse fri og en tredje udgiver sin debut i starten af det nye år med hjælp fra MUSAM, fortæller Casper Clasen.

Ikke overraskende er der også et lager, der skal sælges ud af, inden dørene lukkes endeligt.

- Som en fejring af vores 10 leveår vil der være 10-kroners-bar med forskellige tilbud. Vi har bl.a. 600 flaskeøl på lageret, der bliver solgt til en tier stykket, lyder det.

Casper Clasen er ikke i tvivl om, at lukningen af Platform 4 efterlader et stort hul blandt mange unge.

- Reaktionerne på lukningen har været overvældende. Folk har været meget ivrige for at fortælle, hvor meget Platform 4 har betydet for dem, konstaterer han og fortsætter.

- Det er dejligt at mærke, at al energien ikke er brugt forgæves, og at vi efterlader et tomrum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...