Få tip til hvordan du plejer dit parforhold - og nyd en god middag imens

AALBORG: Er der gået lidt for meget hverdag i dit parforhold, og trænger det til ny energi? Så er det måske noget for dig, når Vor Frue Kirke inviterer på en Dinner-dating, der sætter lys på parforholdet som et vigtigt fundament.

Har du talt med dit barn i dag? Har du trænet og tjekket e-mails og sørget for sund mad til familien? Ja og ja og ja…

Og hvad med dit parforhold, hvordan trives det? Det er vist OK – så længe jeg ikke hører andet. Men er OK godt nok? Og stærkt nok? Også i det lange løb?

Vor Frue Kirke i Aalborg og Folkekirkens Familiestøtte, der arbejder med familiers trivsel, er gået sammen om at invitere til en Dinner-dating, hvor parforholdet er hædersgæst. Fredag 4. oktober bliver der dækket op i Vor Frues kirkerum til en aften med levende musik, god mad – og inspirerende oplæg om, hvordan du og din partner kan holde liv i kærligheden.

- Når hverdagen kører derudaf og alle de praktiske gøremål skal fordeles, er det nemt at glemme, at et parforhold er mere end et arbejdsfællesskab. Det er også en relation, et venskab og et kærlighedsforhold, der har brug for opmærksomhed og omsorg, siger Kamma Graversen, sognepræst i Vor Frue Kirke i en pressemeddelelse.

Hun uddyber, at man med aftenen vil sætte lys på parforholdet som et vigtigt fundament, der skal værdsættes og prioriteres. For eksempel ved at bruge en fredag aften i en hyggelig og stemningsfuld ramme, hvor det ikke handler om vores børn eller venner – men om os to og det, vi har bygget op sammen.

Aftenens underviser er psykolog Tina Ringer Mogensen fra Folkekirkens Familiestøtte.

Arrangementet begynder kl. 17 og varer til kl. 20.30. Billetter kan købes via kirkens facebookside eller hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...