Nordjyllands Politi efterlyser ejer, der mangler sin jolle

AALBORG: En drivende jolle udløste torsdag morgen alarm hos Nordjyllands Politi og Nordjyllands Beredskab rykkede med dykkere og redningsbåd.

Jollen blev set drivende i Limfjorden ud for Aalborg Portland.

Jollen var tom, og beredskabet har derfor sendt dykkere ud for at tjekke, om der skulle være en eller flere personer i nærheden af jollen, ligesom en redningshelikopter fra JRCC - Joint Rescue Coordination Centre - har afsøgt fjordområdet ud for Aalborg Portland.

- Vi har taget anmeldelsen meget alvorligt, da der er ting på båden, der tyder på, at der kan have været personer på båden, blandt andet er motoren sænket ned i vandet, og der var lukket op for benzinhanen, oplyser vagtchef Jesper Sørensen, Nordjyllands Politi.

Jens Hukiær
Helikopter fra Joint Rescue and Coordination Center ledte efter personer i vandet ud for Aalborg Portland efter man havde fundet en tom jolle. Aalborg 28. juli 2022. Foto: Henrik Bo

- Vi har desuden oplysninger via videooverågning om, at båden med stor sandsynlighed en gang i nat er observeret ved Limfjordsbroen på vej fra vest mod øst, og at der muligvis har været to personer ombord i båden, fortæller vagtchefen.

Han opfordrer på det kraftigste folk med kendskab til den drivende båd til at kontakte politiet, så det kan opklares, om der har været personer ombord på båden.

- Vi har været i Nørresundby, hvor det var mest sandsynligt, at jollen kom fra ud fra det område, hvor den drev rundt. Men der kender de ikke noget til jollen, så vi håber, der er andre, der kan genkende jollen og opklare sagen, siger Jesper Sørensen.

Nordjyllands Politi oplyser, at alarmen gik til politi og beredskab klokken 06.57.

Henvendelse til politiet kan ske på telefon 1-1-4.

Jens Hukiær
Helikopter fra Joint Rescue and Coordination Center ledte efter personer i vandet ud for Aalborg Portland efter man havde fundet en tom jolle. Aalborg 28. juli 2022.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...