Mere end 50 kilo over det tilladte er blevet beslaglagt

Ved en operation i Dronninglund, der er foretaget af Nordjyllands Politis operative efterforskere fra hovedstationen i Aalborg, fandt efterforskerne en mængde svarende til 57,5 kilo rent krudt.

Der er tale om lovligt fyrværkeri, men mængden er langt større, end tilladt.

- Det er mere end 50 kilo mere, end det er tilladt at opbevare uden en særlig tilladelse og de rette opbevarings-foranstaltninger, fortæller politikommissær Per Jørgensen.

- Når man opbevarer større mængder fyrværkeri i strid med reglerne, så kan det udgøre en risiko for naboer og omgivelserne i øvrigt, siger han.

En mand i 40'erne blevet sigtet for at overtræde fyrværkerilovens bestemmelser, fortæller politikommissær Per Jørgensen. Han fortæller også, at det er et tip fra offentligheden, der har ført til beslaglæggelsen.

- Vi får jo ofte henvendelser fra offentligheden. Det kan både være navngivne anmeldelser eller anonyme henvendelser fra folk, der er bekymrede over den mængde, der bliver opbevaret, eller den måde det bliver opbevaret på, siger han og uddyber.

- Det er altid en stor hjælp for politiet, når offentligheden kontakter os om noget, der muligvis er ulovligt. Hvis nogle borgere sidder inde med oplysninger om, at nogen ligger inde med farligt eller ulovligt fyrværkeri, skal man ikke tøve med at kontakte os.

Det beslagte fyrværkeri vil blive destrueret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...