De har optrådt to gange for fuldt hus, og nu er Den Sorte Kylling klar med en ny dato for deres unikke show

AALBORG: Der er i princippet ingen garantier, når Den Sorte Kylling laver improviseret comedy på Aalborg Streetfood.

Lise Sastakauskas Østergaard
Publikum spiller en central rolle i Den Sorte Kyllings Improshow. Foto: Amalie Bräuner

Alle jokes bliver til sammen med publikum, der bestemmer indholdet i de teaterlege, gruppen af komikere, med Christian Bols i spidsen, tager med.

Til gengæld koster billetten kun 35 kr., og med i prisen følger en frisk, kold fadøl - og snart kan du komme ned og få et godt grin igen, når Christian Bols og de øvrige komikere fra Den Sorte Kylling laver impro-comdy-show tirsdag 9. august.

- Der er ingen, der ved, hvad kommer til at ske. Hverken blandt publikum eller de komikere, der er med, siger Christian Bols.

- Men publikum kan forvente, at det bliver noget udover det sædvanlige, understreger han i samme vending.

Populær morgen-radiovært kommer med

Det er Christian Bols, gruppen og konceptet er opkaldt efter, omend projektet ikke er hans alene, for alle de komikere, der har været inde over gennem årene, har sat sit eget, særlige præg på Den Sorte Kylling, fortæller han.

Dog er det Christian Bols, der har styrepinden, når de nuværende med-komikerne Jens Jacob Bjørn Kvist, Jesper Andersen og radiokendte Niels Skovmand bliver kastet hovedkulds ud i at underholde ud fra publikums stikord.

Lise Sastakauskas Østergaard
- Det er noget, vi gør for at stimulere vores hjerner, siger morgenvært på Radio NORDJYSKE, Niels Skovmand. Foto: Amalie Bräuner

Som noget nyt er ANR-morgenvært Anders Wortmann også kommet med som en fjerde mand på scenen.

- Vi har fundet ud af, at den bedste konstellation er når, vi er fire komikere på scenen med mig som vært, siger Christian Bols.

Selvom han nu har været med scenen ad bare to omgange, er Anders Wortmann allerede faldet godt til i gruppen.

- Det er virkelig sjovt at mærke energien fra publikum. Jo mere aktive de er, jo større en succes er det. Det er enormt fedt at være en del af den energi, der opstår, siger han.

Lise Sastakauskas Østergaard
Anders Wortmann er med som nyeste skud på stammen. Foto: Amalie Bräuner

At det lige netop er Anders Wortmann, der kom med, er ingen tilfældighed.

- At lave god impro-comedy handler om at kende hinanden godt - og spille hinanden gode. Anders har vi kendt længe, så det var helt naturligt at spørge, om han ikke ville være med, siger Christian Bols.

Nu på Streetfood

Den Sorte Kyllings Improshow har eksisteret i en fem-seks år og optrådt forskellige steder i byen, blandt andet på Studenterhuset, hvor den åbne gruppe startede med at lave impro-comedy.

I dag holder de på Aalborg Streetfood, som er meget glade for samarbejdet.

- Impro-showet har været så populært de første to gange, at der har været udsolgt, og vi har faktisk måtte afvise gæster i døren, siger eventkoordinator Laura Gulstad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...