Til foråret kan du igen købe krystaller, smykker og fossiler ved de mange stande - se her hvor og hvornår

AALBORG: Du kan godt begynde at glæde dig, hvis du er vild med krystaller, smykker og fossiler. For næste år i påsken vender Aalborg Krystal- og Smykkemesse nemlig tilbage.

Du kunne besøge messen første gang i begyndelsen af september, og det blev ifølge arrangøren så stor en succes, at der nu kommer en version to.

Tina Larsen
Hvis du ikke kan vente til messen næste år, kan du også købe sten og krystaller i butikken. Foto: Martin Damgård

- Rigtig mange mødte op, der var god stemning, og jeg er selv meget glad for, at der kun var positive kommentarer, siger Sina Jolandeh, der står bag Aalborg Krystal- og Smykkemesse og nu også har åbnet forretning i Vejgaard.

- Samtidig var stadeholderne glade for salgsresultatet. Det var en overraskelse for os, at mange købte store, lækre krystaller til at pynte i både private hjem og virksomheder. Vi havde forventet, det mest ville være de mindre sten og krystaller, der blev solgt første gang.

I år var der 30 stande, og Sina Jolandeh håber på mindst lige så mange næste år.

- Udlandet var godt repræsenteret denne gang, men jeg håber, at vi til den tid også kan have stadeholdere fra Kina, Afrika og USA med, siger han.

- Men vi holder selvfølgelig øje med corona, og vi kigger på anbefalingerne til den tid og tilpasser messen.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

Aalborg Smykke- og Krystalmesse finder sted i weekenden 3. og 4. april næste år i KFUM Hallen, der er åbent fra klokken 10 til 17 begge dage.

Du kan læse om begivenheden her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...