Ambitionen er at skabe lys og glæde i en mørk tid

AALBORG: Snart kan du igen nyde en smuk lysfest i Kildeparken, når Aalborg Karneval og Aalborg Kongres & Kultur Center gentager succesen fra sidste år.

De fortsætter samarbejdet og inviterer endnu en gang til lysfestival i Kildeparken, når Lys i Mørket vender tilbage 9. - 30. januar 2022. Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Julelys og nytårsraketter når knap at slukkes, før Aalborgs borgere igen kan lade sig betage af smukke og farverige lysinstallationer. Første udgave af Lys i Mørket fandt sted i december 2020, og blev skabt med ambitionen om at skabe lys og glæde for aalborgenserne i en mørk tid. Den mørke vintertid er desværre endnu en gang præget af restriktioner og aflysninger i kulturlivet, så der er mere end nogensinde behov for lys i mørket.

- Allerede da idéen til Lys i Mørket opstod sidste efterår var det med tanke på at videreudvikle konceptet og gøre det til en årligt tilbagevendende begivenhed i Kildeparken, fortæller Sjaja Haddadi, sekretariatsleder ved Aalborg Karneval.

- Lysfestivalen blev enormt godt modtaget af byens borgere, og det har kun gjort vores ambitioner for samarbejdet større at opleve gæsternes varme modtagelse.

Hvor den første udgave af Lys i Mørket blev afholdt i december, afvikles anden udgave i stedet i januar, der desværre igen i år er præget af restriktioner.

- Januar er den måned, hvor alle julelys slukkes, og udsalg og slankekure starter. Vi har derfor valgt at afvikle Lys i Mørket i januar for at tilbyde byens borgere et alternativ, og bidrage med et smukt og positivt event, i en ellers kedelig måned, siger hun.

- I kan glæde jer til en smukt oplyst Kildepark, hvor der i forhold til sidste år vil være nye lyselementer i alverdens flotte farver.

Også AKKC glæder sig over samarbejdet.

- Vi er så glade for, at vi sammen med Aalborg Karneval fortsat kan give borgerne en oplevelse i vintermørket. Særligt nu når vi desværre ikke må afholde vores øvrige planlagte arrangementer, siger Søren Kabbel Dalgaard, der er teknisk chef i AKKC.

- Vi er taknemmelige for vores gode samarbejde med karnevallet, da vi gang på gang spiller hinanden stærkere, hvad end det gælder Sommer i Kilden, Horror Night eller Lys i Mørket. Selvom vi er to vidt forskellige organisationer, så er vi virkelig et godt makkerpar, der får spændende ting til at lykkes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...