Der er lys for enden af tunnelen for dig, der er træt af, at stien gennem Lindholm Strandpark har været en mudderpøl

NØRRESUNDBY: Siden september har stien gennem Lindholm Strandpark være gravet op, og tunge maskiner har gjort stedet til én stor mudderpøl. Men nu er der lys for enden af tunnelen, og stien bliver i disse dage klar til brug igen i en ny og bedre udgave.

Gravearbejdet i parken var nødvendigt, fordi en ny kloakledning skulle ind den vej, og det har givet den sidegevinst, at Aalborg Kommune nu har opdelt stien i en cykelsti og en fodgængersti. Det betyder dobbelt så meget bredde og meget bedre belægninger til de mange mennesker, der hver dag bruger parken.

I foråret, hvor landet var lukket ned på grund af corona, var der stort pres på den lille sti med over 1000 gæster om dagen, da mange bruger stien som smutvej eller til en hyggelig tur langs fjorden.

- Stien gennem Lindholm Strandpark er populær, og vi fik rigtig mange henvendelser om trængsel og manglende plads, da vi i foråret holdt fordebat om Søvangen, siger rådmand i By- og Landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen i en pressemeddelelse.

- Jeg er derfor glad for, at vi nu står klar med en ny og opgraderet sti, der i den grad imødekommer borgernes ønske om bedre og mere sikre forhold for cyklister og fodgængere.

Den nye sti er nu åben igen - dog kommer asfaltmaskinerne først forbi til foråret og klarer den sidste finish.

Fra Søvangen og frem til 'knækket' ved Anders Nielsens Vej skal Kloakforsyningen lægge en ny hovedledning i stiens trace, og derfor er det helt oplagt, at stien i samme ombæring renoveres og udvides, så cyklister og fodgængere får hver deres sti. Arbejdet i Strandparken går i gang i september.

- Stien gennem Lindholm Strandpark er populær, og vi har fået rigtig mange henvendelser om den, da vi i foråret holdt fordebat om Søvangen. Derfor er jeg glad for, at vi nu har muligheden for at imødekomme borgernes ønske, siger rådmand i By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen.

Også Syrestien er i gang med at blive udvidet og få mere belysning. Derfor er stien lige nu lukket - men den forventes at åbne igen 20. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...