Nu kan du igen se kultkomikeren Conrad Molden i Aalborg

AALBORG: Efter snart 10 år i Danmark har den britiske komiker Conrad Molden fået sig et grundigt indblik i os danskere og vores gøren og laden, og han har fået kæmpesucces med sine stand-up shows, hvor han lufter sine humoristiske observationer.

I Aalborg kan du opleve Conrad Molden hele to gange i sensommeren, idet han 8. august optræder sammen med Jacob Taarnhøj i Aalborg Comedy Club i Maren Turis gade 6 og 9. september indtager Intimsalen i Musikkens Hus for at tage sigte på alt lige fra vores lækre flødeboller til Netto og nisser, eller når ting går hen og bliver lidt ”for hyggelige” under en corona-nedlukning.

Tvivl ej på Conrad Moldens talent for at få dig til at grine - tilbage i 2017 og 2018 gik han hele vejen til finalen og semifinalen ved DM i stand-up.

Så der er lagt op til to aftener med latterkrampe og ømme kinder, når den britiske komiker indtager Aalborg i sensommeren, og hvis du vil med til et af arrangementerne - eller dem begge, hvis du ikke kan få nok - så kan du læse mere på henholdsvis musikkenshus.dk og Aalborg Comedy Clubs Facebook-side.

Susanne Justsen
Conrad Molden er klar til at få aalborgenserne til at grine, når han optræder i byen i august og september. Pr-foto: Greg McQueen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...