Polestar er netop rykket ind i Jyllandsgade i Aalborg. Foto: Daniel Rasmussen.
Shopping

Populært bilmærke rykker ind i spritny bygning i Jyllandsgade

Bilmærket Polestar har netop åbnet dørene til de spritnye bygninger i Aalborg hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning

24. marts 2022 kl. 16:48

AALBORG: I dag torsdag 24. marts flyttede bilbrandet Polestar, der står bag den anmelderroste performance-elbil Polestar 2, ind i en ny specialdesignet tilbygning i Aalborg Centrum.

Den nyetablerede butik Polestar Destination skal imødekomme den stigende interesse for elbiler, og har til huse hos bilhuset Pedersen & Nielsen i Jyllandsgade 22.

Siden juni 2021 har Pedersen & Nielsen, som den eneste bilforhandler i hele Nordjylland, repræsenteret Polestar, så det er en stor ære nu at kunne tage det næste skridt i samarbejdet, hvor Polestar i Aalborg altså står på egne og mere markant synlige ben. Det skriver Pedersen & Nielsen i en pressemeddelelse.

- Pedersen & Nielsen i Aalborg har vist sig at være en yderst kompetent partner og i snart et år har Polestar sikret sig en stærk tilstedeværelse i Nordjylland. Det har gjort, at kunderne føler sig i trygge og kompetente hænder, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet – og nu med et selvstændigt Polestar Destination centralt i Aalborg, siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

Du finder Polestar Destination ved Pedersen & Nielsen i Jyllandsgade 22. Foto: Daniel Rasmussen

Ny digital strategi gør det muligt at købe bil online

Den danske bilbranche har traditionelt set været kendt for at have mange forhandlerled og handout-partnere. Det vil man nu gøre op med og derfor introducerer Polestar en ny digital strategi.

Strategien betyder blandt andet, at alle biler købes online, og vil man prøve en tur i bilen, sker det fra et af Polestars fem såkaldte Polestar Destinations herunder blandt andet i Aalborg.

- Vi er stolte over at have fået æren af at være med til at introducere Polestar som det første rene elbilsmærke i Aalborg. Kunderne er strømmet til og har vist en enorm interesse og nysgerrighed over for det nye elbilsmærke, siger Jesper Brix, direktør hos Polestar Destination, Pedersen & Nielsen Automobilforretning.

Annonceret indhold

Nyeste