Kære alle. Vi bliver nødt til at vise samfundssind og aflyse markedet på lørdag.

AALBORG: Det måtte jo komme før eller siden. Aflysningerne, der igen vælter ind over os og får denne december måned til at ligne den sidste, vi havde.

Denne gang er det altså Aalborg Sneakersmarket, der melder ud, at det store marked, som sidste år havde 1500 besøgende, simpelthen er aflyst.

- Det gør ondt og det er i sidste øjeblik, men vi bliver nødt til at vise samfundssind og aflyse markedet på lørdag. Sådan skriver aalborgsneakersmarket på Instagram.

De begrunder aflysningen med, at der er over 5000 smittede onsdag, og at der er fundet smittede i Aalborg med den nye Omikron-variant.

- Vi ønsker alle skal være trygge og med over 1500 besøgende sidst, kæmpe kø, indendørs arrangement, tæt pakket med mennesker, mere end 3000 interesserede på lørdag, så finder vi det ikke ansvarligt at afholde markedet, fortsætter de.

- Vi ønsker ikke, at besøgende kommer til et halvt marked. Vi støtter op om de standholdere, der allerede har meldt ud de gerne vil at vi udskyder markedet til dette er mere ansvarligt og omvendt, så ønsker vi heller ikke at der ikke kommer besøgende til vores standholdere, så der kan blive solgt en masse tøj og sneakers som sidst.

- Vi håber på forståelse og opbakning om dette valg. Vi ønsker ikke at være SUPERSPREDER og vi vil finde en ny dato for markedet i starten af det nye år hurtigst muligt.

Aalborg Sneakersmarket skulle have fundet sted lørdag 4. december på Aalborg Streetfood, men nu bliver det altså udskudt til 2022.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...