Der er stor interesse for efterårsklassikeren i Væksthuset

AALBORG: Efteråret indbyder til hygge med dejlig varm te, scones, sandwich - og en kage. Eller sagt med andre ord; Ægte Afternoon tea med inspiration hentet i London.

Lyder det som noget for dig? Så har du muligheden på Rooftop, hvor du nu endnu engang finder det populære koncept på menukortet.

- Vi er lige startet op med vores Afternoon tea igen, og det skyldes blandt andet, at vi hen over sommeren haft rigtig mange forespørgsler på det. Så vi har glædet os meget til igen at kunne tilbyde Afternoon tea til vores gæster, siger daglig leder på Rooftop, Camilla Mortensen.

Tina Larsen
Eftermiddagsteen er populær på Salling Rooftop. Arkivfoto: Lasse Sand

Hun fik idéen efter talrige besøg i London, og efterfølgende har hun ført den ud i livet sammen med sine kollegaer på Rooftop i Salling Aalborg.

Og Camilla Mortensen glæder sig over, at initiativet har været en succes, lige siden det var på menukortet første gang i vinterferien sidste år.

- Gæsterne er alt lige fra det unge venindepar til bedsteforældre og familier der kommer til eftermiddagshygge på Salling Rooftop. Vores Afternoon tea tilbyder noget til enhver smag, alt er hjemmelavet, og kagerne er fra Sallings bager.

Du kan vælge mellem fem slags te, og på tallerkenen får du eksempelvis et udvalg af små sandwiches, petit fours, chokolade, frugt og scones med forskelligt tilbehør

Afternoon tea finder du på menukortet i Væksthuset fra søndag til torsdag i tidsrummet fra klokken 13 til 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...