Indehaver satser fremover på pop op-butikker

AALBORG: Indehaver Henrik Lund har snart ekspederet den sidste kunde i butikken Lund Motion på Kastetvej 44. Butikken, der sælger løbetøj, cykeltøj, sportssko og lignende, lukker midt i maj som en direkte konsekvens af det omfattende Plusbus-anlægsarbejde på Kastetvej.

Arbejdet har medført afspærrede og opgravede fortove og generelt dårlige adgangsforhold for Henrik Lunds kunder.

- Med udsigten til at det fortsætter året ud - og måske endnu længere - har jeg besluttet at lukke butikken i stedet for at bruge en masse krudt på at ærgre mig, siger Henrik Lund.

Beslutningen er også blevet hjulpet på vej af at de eksisterende parkeringspladser, hvor man må holde i 30 minutter, bliver flyttet ned på den anden side af Schleppegrellsgade.

- Dernede er der kun lejeboliger, så man har ikke så meget at bruge en halv times parkering til. Men heroppe på den første del af Kastetvej er vi 10-12 butikker - små erhvervsdrivende, som kunne have god gavn af det, siger Henrik Lund og tilføjer tørt:

- Men det har man valgt at droppe til fordel for nogle garanteret meget fine træer!

Selvom nøglen drejes om i butiksdøren, vil Henrik Lund fortsætte med at sælge idrætsudstyr. Fremover vil det blot ske i forbindelse med forskellige løb og events, hvor han dukker op med stande og pop op-butikker. Blandt andet satser han på at få en stand på havnen i forbindelse med Aalborg Halvmaraton 21. maj.

Indtil da er der ophørsudsalg i butikken på Kastetvej med minimum 50 procent på alt fra tights til løbesko, og Henrik Lund håber, at kunderne vil hjælpe med at få tømt butikken.

- Det kunne være dejligt, hvis ophørssalget også bliver en fest, som de sidste knap tre år har været, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...