Henrik Lund har besluttet at lukke butikken på Kastetvej, dels på grund af det igangværende anlægsarbejde til Plusbus, og dels fordi parkeringspladserne i nærheden af butikken bliver flyttet længere væk.
Shopping

Presset af Plusbus: Nu drejer Lund Motion nøglen om

Indehaver satser fremover på pop op-butikker

09. april 2022 kl. 19:32

AALBORG: Indehaver Henrik Lund har snart ekspederet den sidste kunde i butikken Lund Motion på Kastetvej 44. Butikken, der sælger løbetøj, cykeltøj, sportssko og lignende, lukker midt i maj som en direkte konsekvens af det omfattende Plusbus-anlægsarbejde på Kastetvej.

Arbejdet har medført afspærrede og opgravede fortove og generelt dårlige adgangsforhold for Henrik Lunds kunder.

- Med udsigten til at det fortsætter året ud - og måske endnu længere - har jeg besluttet at lukke butikken i stedet for at bruge en masse krudt på at ærgre mig, siger Henrik Lund.

Beslutningen er også blevet hjulpet på vej af at de eksisterende parkeringspladser, hvor man må holde i 30 minutter, bliver flyttet ned på den anden side af Schleppegrellsgade.

- Dernede er der kun lejeboliger, så man har ikke så meget at bruge en halv times parkering til. Men heroppe på den første del af Kastetvej er vi 10-12 butikker - små erhvervsdrivende, som kunne have god gavn af det, siger Henrik Lund og tilføjer tørt:

- Men det har man valgt at droppe til fordel for nogle garanteret meget fine træer!

Selvom nøglen drejes om i butiksdøren, vil Henrik Lund fortsætte med at sælge idrætsudstyr. Fremover vil det blot ske i forbindelse med forskellige løb og events, hvor han dukker op med stande og pop op-butikker. Blandt andet satser han på at få en stand på havnen i forbindelse med Aalborg Halvmaraton 21. maj.

Indtil da er der ophørsudsalg i butikken på Kastetvej med minimum 50 procent på alt fra tights til løbesko, og Henrik Lund håber, at kunderne vil hjælpe med at få tømt butikken.

- Det kunne være dejligt, hvis ophørssalget også bliver en fest, som de sidste knap tre år har været, siger han.

Annonceret indhold

Nyeste