Ambulancefirmaet Efas tilbyder hurtigtest uden tidsbestilling

AALBORG: Mens corona i disse dage betyder masser af nedlukninger, så er der andet, der åbner. Flere steder i byen myldrer det nemlig frem med forskellige former for testcentre.

Forleden kunne vi her på aalborg:nu fortælle, at der er åbnet et privat testcenter på Vesterbro og i går var det så Falck, der fortalte, de har planer om yderligere et center i Gigantium.

Og i dag får du så endnu en mulighed for hurtigt at få et coronasvar i FrejaHallen på Vestre Fjordvej. Det er det private ambulancefirma Efas, der netop har åbnet et testcenter i selve hallen.

- Vi har lejet hele hallen og lagt en del kræfter i at lave et flot set-up. Alt foregår derfor i varme og tørvejr i modsætning til nogle af de andre steder, fortæller Palle Jørgensen fra Efas.

Katrine Schousboe
Aalborg-firmaet Efas med direktør Christoffer Johansen i spidsen har lejet FrejaHallen for at tilbyde lyntest. Foto: Henrik Bo

Firmaet, som har hjemsted her i Aalborg, kører normalt blandt andet patienttransport og ambulancekørsel i forbindelse med sportsbegivenheder og events. Men netop disse opgaver har der ikke været mange af i det forgangne år, og derfor er der plads til at tage nye opgaver ind.

- Samtidig vil vi gerne gøre opmærksomme på, at vi også kan løfte den slags opgaver, som sådan et testcenter er, forklarer han og understreger, at firmaet selvfølgelig står inde for, at det er kompetent personale, man møder, og at der i det hele taget er orden i tingene.

Hvor mange test, det nye center kommer til at gennemføre, tør Palle Jørgensen ikke spå om.

- Der er tydeligvis et behov, men det er svært at sætte tal på. Det hele er meget nyt, og nu skal vi lige i gang, siger han.

Sideløbende med centret har Efas også planer om at tilbyde virksomheder at komme ud og lave mobiltest af medarbejdere.

Det koster 299 kr. at blive testet i det nye center, og man skal bare møde op med ID og betalingskort for at komme til.

Testcenteret har indtil videre åbent hver dag fra kl. 09-21.

Katrine Schousboe
Indtil videre kan man komme til uden ventetid i det nye center. Foto: Henrik Bo
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...