Langfredag er ikke ligefrem en sorgens dag i Gaden. Rekom arrangerer nemlig en vild pubcrawl med kæmpe efterfest

AALBORG: I vaskeægte Sunny Beach- eller Ibiza-stil skal Gaden ruskes rundt i påsken, og det vil Rekom stå for med deres pubcrawl og efterfest. Der bliver hverken sparet på underholdning eller våde varer i løbet af aftenen, og det gælder om at være hurtig, for der er kun 100 billetter.

Turen starter langfredag 19. april klokken 18.30 på Heidis Bierbar, og selvom arrangørerne er en smule hemmelighedsfulde omkring det fulde program, så vil de dog gerne sige, at man for 99 kroner får en guidet tur i det jomfruanske natteliv, en t-shirt, gratis garderobe, drinks og kæmpe efterfest.

- Vi vil gerne prøve at få et lege-element ind i pubcrawlen, så det handler mindre om druk men mere om at lege og lære hinanden at kende. Det er også helt perfekt, hvis man er ny i byen. Man kan lære hinanden at kende og have en skide sjov aften, fortæller Kristian Jacobsen, som er brandmanager hos Rekom.

Camilla Gammelgaard
Det fulde program for pubcrawlen er hemmeligt, men man kommer forbi flere af Gadens værtshuse på turen. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Tidligere har Rekom lavet pubcrawls, der fungerede ved, at man kunne købe drinkbilletter til forskellige værtshuse og selv tage turen rundt, men nu vil de forsøge at skabe en bedre kontakt til gæsterne.

- Vi har håndplukket nogle af Gadens allerbedste bartendere, som kan agere guider og skabe en god stemning i ægte Ibiza-stil. Sådan vi rammer følelsen, man får, når man er på charterrejse og en guide samler folk og går rundt og holder et flag over hovedet. Man føler sig lidt åndssvag, men det er sjovt, og man får bare et helt særligt sammenhold, siger Kristian Jacobsen.

Rekom mener selv, at de med pubcrawlen har skabt et unikt produkt med god diversitet, som giver gæsterne mulighed for at opleve steder, de måske ikke har været før. Det er som udgangspunkt en engangsting, men brandmanageren vil ikke udelukke, at det kunne blive et fast event i fremtiden, hvis der er stor interesse for det.

Det er ikke tilfældigt, at pubcrawlen er planlagt til at være langfredag.

- Det ligger i påskeferien, så der er rig mulighed for at komme sig ovenpå turen. De fleste har jo et par fridage efterfølgende. Så selvom man ikke længere er 18 år længere, så kan man roligt deltage, der er noget for enhver smag, siger Kristian Jacobsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...