Fejr halloween med pubcrawl, mens du er klædt ud som zombie

AALBORG: Det er efterår og halloweentid, og man kan næsten ikke sige halloween uden også at sige zombier.

Og det ved man godt på Rocken, der er Aalborgs nye natklub, der er kendt for at hælde 6 i stedet for 4 cl alkohol i drinksne og for at spille Slayer på DJ-pulten i stedet for Sia.

Natklubben har nemlig inviteret på en anderledes og halloween-inspireret pubcrawl. På klassisk vis kommer I forbi forskellige barer i Aalborg og får drukket en masse øl, men det halloween inspirerede twist er måden, I kommer fra bar til bar.

I skal nemlig være iført jeres allerbedste zombieoutfit og turen mellem barerne foregår i allerbedste zombiewalk-stil.

Det foregår lørdag d. 30. oktober og starter allerede kl. 12.00 på Vesterbro Rockbar og fortsætter helt ind til datoen hedder halloween morgenen efter.

Man bestemmer selv, om man vil være med allerede fra kl. 12.00, eller om man har lyst til at slutte sig til crawlen på et senere tidspunkt. Derfor er der heller ikke noget krav om at købe billet, og der vil i stedet være særligt gode tilbud på de forskellige barer på touren.

Tourplan:

12.00-14.45: Vesterbro Rockbar

15.00-16.00: 1000Fryd

16.05-17.30: Tempo Bar

17.45-19.15: Studenterhuset

19.25-20.55: Sprutten

21:00-?: Rocken Aalborg

Er din garderobe ikke ligefrem zombie-venlig, kan du på tourens første stop på Vesterbro Rockbar få lagt en zombie makeup for et symbolsk beløb.

Arrangørerne bag understreger, at der ikke er noget krav om, at man skal være udklædt for at deltage i zombiecrawlen, men der vil være konkurrencer, hvor man kan vinde præmier for "Bedste Undead Look" og "Mest Sejlivede Zombie".

Du kan læse mere om zombiecrawlen her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...