Den er næsten to meter lang og riiimelig sjælden

AALBORG: Skal du have et ordentligt kæledyr til kollegieværelset, villaen eller rækkehuset?

Så er det din heldige dag.

Vi kan nemlig fortælle dig, hvor i Aalborg du finder en stor gylden tiger på ikke mindre end 190 centimeter i længden og 116 i højden.

Synes du allerede nu, det lyder lidt farligt, så kan vi berolige dig med, at den er udstoppet. Så slipper du også for de lange lufteture, det formentlig halvdyre foder og en kæmpe kattebakke.

Du får til gengæld stadig al den credit, man må formode følger med det smukke kæledyr. Det er nemlig ganske sjældent med en udstoppet tiger - det skriver i hvert fald Antiquis_Aalborg på deres opslag på Instagram, som omhandler netop denne gyldne mulighed.

- Udover at udstoppede tigere i sig selv er meget sjældne, så er denne tiger dog en tand mere sjælden, da det er en “Golden Tiger”. Den gyldne pels er forårsaget af et recessivt gen, ligesom der også findes hvide og sorte tigre, skriver de.

Du skal bare slippe den nette sum af 50.000 kroner, og så er kæledyret dit.

Sarah Thun
Tigeren står ikke på Helgolandsgade - den er opmagasineret et andet sted. Privatfoto

Det er Gustav Theilmann, der sælger tigeren. Han er indehaver af butikken Antiquis i Helgolandsgade 7A. Her har han tidligere solgt to udstoppede zebraer - og det gik virkelig hurtigt:

- Jeg fik over 200 henvendelser på zebraerne. De blev nærmest solgt med det samme, men det var også en anden prisklasse, fortæller han.

Han har allerede fået et par henvendelser på interesserede købere til tigeren, som han har haft i et stykke tid, men som nu er blevet sat ned i pris. Markedet ændrer sig hele tiden, forklarer han.

- Tidligere har jeg set udstoppede tigre blive solgt for 100.000 hos Bruun Rasmussen (auktionshus red.), men måske har folk ikke så mange penge mellem hænderne til at købe store julegaver lige nu, gætter han.

Du kan i hvert fald stadig nå at få fingre i en rigtig stor julegave, hvis du kender nogen, der ville sætte stor pris på lidt pelset pynt til boligen.

- OBS: Tigeren er IKKE levende, og der medfølger certifikat, og tigeren er i sin tid død af naturlige årsager, forsikrer sælgeren i opslaget, som du kan se herunder:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...